Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής φτάνουν αισίως στο τέλος τους! Οι Εθνικές ομάδες Μαγειρικής της Κύπρου ολοκλήρωσαν χθες, 18 Φεβρουαρίου το διαγωνιστικό τους κομμάτι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής που διεξήχθησαν φέτος στην πόλη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής είναι γεγονός! Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη των  Ολυμπιακών Αγώνων Μαγειρικής που φέτος θα πραγματοποιηθούν στη πόλη της Γερμανίας, Στουτγκάρδη. Οι ομάδες του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και νιώθουν  πανέτοιμες για να διαγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ανώτερο σαλόνι γεύσεων του κόσμου!!!!

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη των  Ολυμπιακών Αγώνων Μαγειρικής που φέτος θα πραγματοποιηθούν στη πόλη της Γερμανίας, Στουτγκάρδη. Οι ομάδες του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και νιώθουν  πανέτοιμες για να διαγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ανώτερο σαλόνι γεύσεων του κόσμου!!!!!

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργάνωσε την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, η οποία έλαβε χώρα στο Galu Seaside στη Λάρνακα. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν τα μέλη του Συνδέσμου και οι  Χορηγοί.  

Αρχικά, όλα τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανανεώσουν την συνδρομή τους στον Σύνδεσμο,  και στη συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του Συνδέσμου από τον ταμία κ. Χάρη Θεοχάρους.

Ο Γιώργος Δαμιανού δεν επαναπαύεται ποτέ. Η ανήσυχη προσωπικότητα του άλλωστε τον κρατά πάντα δραστήριο και ευρηματικό. Οι Παρασκευές όμως κυλούν πιο ήρεμα γι’ αυτόν, αφού συνηθίζει να τελειώνει με τις υποχρεώσεις του νωρίς για να μπορεί να απολαμβάνει το μεσημεριανό του φαγητό με την παρέα στα αγαπημένα τους στέκια. Εμείς τον συναντήσαμε, πριν το καθιερωμένο αυτό γεύμα και μας μίλησε με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Η 19η έκθεση Γαστρονομίας είναι γεγονός! Φέτος στις 29/11, 30/11 & 1/12 ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και την εταιρία Arvani Investments Ltd διοργανώνουν την Έκθεση Gastronomia – Horeca 2019.  Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κάθε επαγγελματία αλλά και η συμμετοχή του στους διάφορους διαγωνισμούς που διεξάγονται στο πλαίσιο της έκθεσης. Επιπλέον, στόχος της έκθεσης αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των επαγγελματιών σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και την εταιρία Arvani διοργανώνουν στις 29/11, 30/11 & 1/12 την Έκθεση Gastronomia - Horeca.

Η έκθεση έχει δημιουργηθεί για πρώτη φορά το 1995 και στόχος της είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κάθε επαγγελματία αλλά και η συμμετοχή του στους διάφορους διαγωνισμούς που διεξάγονται στα πλαίσια της έκθεσης. Επιπλέον, στόχος της έκθεσης αποτελεί η ικανοποίηση των επαγγελματιών στις ανάγκες σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Cyprus Chef’s Association) πρόσφατα γιόρτασε 25 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνοντας ένα εξαιρετικό δείπνο στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό. 

Εμείς είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε σε αυτή την σπουδαία, για τον Σύνδεσμο, βραδιά και να γευτούμε τα εκλέπτυσμένα πιάτα που δημιούργησε ο σεφ του ξενοδοχείου.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Cyprus Chef’s Association) στα πλαίσια των 25 χρόνων ίδρυσης του και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού διοργάνωσε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό για να γιορτάσει μαζί με όλους όσους συνέβαλαν στη μέχρι τώρα πορεία του Συνδέσμου, τα ιδρυτικά μέλη, τους συντελεστές και φίλους.