Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου - Κεντρική Εικόνα

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργάνωσε την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, η οποία έλαβε χώρα στο Galu Seaside στη Λάρνακα. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν τα μέλη του Συνδέσμου και οι  Χορηγοί.  

Αρχικά, όλα τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανανεώσουν την συνδρομή τους στον Σύνδεσμο,  και στη συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του Συνδέσμου από τον ταμία κ. Χάρη Θεοχάρους.

Ο κ. Γιώργος Δαμιανού, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, χαιρέτησε την εκδήλωση, αναφέρθηκε στις πάμπολλες ενέργειες του Συνδέσμου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο έργο του Συνδέσμου, τους χορηγούς, το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και την ομάδα που συμμετείχε στην έκθεση Γαστρονομία HORECA. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι ο Σύνδεσμος συνεχίζει να βλέπει μπροστά, τους μελλοντικούς στόχους και τα μεγαλύτερα όνειρα.

Στη συνέλευση βραβεύτηκαν ο κ. Χάρης Θεοχάρους ο οποίος διετέλεσε ταμίας του Συνδέσμου από το 2012 – 2019 και ο κ. Παναγιώτης Ασπρής, Αντιπρόεδρος τύπου και εξωτερικών υποθέσεων από το 2015-2019, οι οποίοι αποχωρούν από το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου. Επίσης, για τη συνεχή προσφορά τους βραβεύτηκαν ο κ. Κώστας Μιχαηλίδης, πρώην επαρχιακός Λεμεσού και ο κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου που έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται ψήφισαν το καινούργιο συμβούλιο του Συνδέσμου. Καινούργιο μέλος απέκτησε το Διοικητικό Συμβούλιο, τον κ. Γιώργο Αγρότη, στη θέση του Αντιπροέδρου Τύπου και Εξωτερικών Υποθέσεων. Επίσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου όρισε στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης τον κ. Νέαρχο Τήλλυρο και ο κ. Χρίστος Κουδουνάς εκλέγηκε ως Επαρχιακός Πάφου. Την θέση του ταμία διαδέχεται ο Παναγιώτης Χαραλάμπους.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κυπριακό πρόγευμα. 

Newsfeed