Η σούπα είναι η “τέλεια” τροφή για τον χειμώνα αλλά και η “χαρά” της μαγείρισσας. Διερωτάσαι γιατί; Εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να ρίξει στην κατσαρόλα της ότι έχει απομείνει στο ψυγείο, παρασκευάζεται γρήγορα και εύκολα. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την πληθώρα θρεπτικών συστατικών που θα δώσει με μόνο ένα πιάτο καθώς και την χαμηλή της περιεκτικότητα σε λιπαρά αλλά και σε αλάτι.

 Ας απαριθμίσουμε λοιπόν, τους λόγους που πρέπει οι σούπες να αποτελούν τη νούμερο 1 επιλογή στο χειμερινό μας διαιτολόγιο:   

14 Φλεβάρη, η πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Η μέρα που εξυμνείται ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο. Υπάρχουν αυτοί που λατρεύουν αυτή τη γιορτή και την τιμούν δεόντως. Άλλοι, πάλι, θεωρούν πως οι ερωτευμένοι δεν χρειάζονται τον Άγιο Βαλεντίνο για να γιορτάσουν τον έρωτά τους αλλά τον εκφράζουν στον αγαπημένο τους καθημερινά.

Τα ΜΙΚΕΛ παγκύπρια, με αφορμή την Ημέρα της Αγάπης 14 Φεβρουαρίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Καρκίνου 15 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να στηρίξουν με ένα όμορφο τρόπο το Καραισκάκειο Ίδρυμα…για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, θα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους από τα ροφήματα Μikeloccino και Cafe latte (μέτριο και μεγάλο μέγεθος) για τη στήριξη του νέου Διαγνωστικού και Ερευνητικού Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος. Κοπιάστε να πιείτε το καφέ σας για την αγάπη για τη ζωή!

 

Newsfeed