Για αυτή την εβδομάδα, το Catch-Eat σε συνεργασία με το "Athina Ioannou Healthier You", μας προτείνει μια σούπερ σαλάτα με μπιζέλι & πινολια, γεμάτη φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικα, πλούσια σε μαγνήσιο και ιδανική για την περίοδο των νηστειών!

Αποφάσισα να αναφερθώ στη μέθοδο SMART  επί ευκαιρίας κάποιου τηλεφωνήματος που έλαβα πριν από λίγες μέρες από μια πολύ γλυκιά κυρία η οποία ακουγόταν απελπισμένη με τα παραπανίσια κιλά και συνάμα απεγνωσμένη που δεν καταφέρνει να παραμείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο της. Το τηλεφώνημα διήρκησε αρκετή ώρα και σκέφτηκα να ρωτήσω το εξής  – «Έχετε θέσει ποτέ ρεαλιστικούς στόχους;» Δεν πήρα απάντηση, και άρχισε πάλι να μου λέει για τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

Κι όμως υπάρχουν τροφές που μας προσφέρουν την αίσθηση του κορεσμού, περισσότερο από άλλες. Αυτές οι τροφές μας κρατούν χορτάτους και έτσι δεν καταφεύγουμε στην κατανάλωση άλλων ανθυγιεινών σνακ.

Διάβασε το παρακάτω άρθρο για να εντοπίσεις αυτές τις τροφές οι οποίες μπορεί και να είναι κρυμμένες στο ντουλαπάκι της κουζίνας σου και να μην το ξέρεις.

Ξηροί καρποί