Η Senaga Trading Ltd και το Οινοποιείο Φικάρδος ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αποκλειστική διανομή, πώληση και marketing των προϊόντων του στην Κυπριακή αγορά. Η συνεργασία αυτή προσδοκεί στο να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό και τους λάτρεις του κρασιού, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας και με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού, οι εταιρίες από κοινού έχουν προχωρήσει σε ένα πρωτοποριακό επανασχεδιασμό του συνολικού πορτφόλιου και σε αναβάθμιση της ποιότητας των κρασιών.

Η σούπα είναι η “τέλεια” τροφή για τον χειμώνα αλλά και η “χαρά” της μαγείρισσας. Διερωτάσαι γιατί; Εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να ρίξει στην κατσαρόλα της ότι έχει απομείνει στο ψυγείο, παρασκευάζεται γρήγορα και εύκολα. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την πληθώρα θρεπτικών συστατικών που θα δώσει με μόνο ένα πιάτο καθώς και την χαμηλή της περιεκτικότητα σε λιπαρά αλλά και σε αλάτι.

 Ας απαριθμίσουμε λοιπόν, τους λόγους που πρέπει οι σούπες να αποτελούν τη νούμερο 1 επιλογή στο χειμερινό μας διαιτολόγιο:   

14 Φλεβάρη, η πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Η μέρα που εξυμνείται ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο. Υπάρχουν αυτοί που λατρεύουν αυτή τη γιορτή και την τιμούν δεόντως. Άλλοι, πάλι, θεωρούν πως οι ερωτευμένοι δεν χρειάζονται τον Άγιο Βαλεντίνο για να γιορτάσουν τον έρωτά τους αλλά τον εκφράζουν στον αγαπημένο τους καθημερινά.

Newsfeed