Το ψωμί είναι ένα βασικό στοιχείο της καθημερινότητάς μας που όμως λίγοι επιλέγουν να φτιάξουν. Κι ενώ μπορούμε να βρούμε ποιοτικά και γευστικά ψωμιά στο εμπόριο, το σπιτικό ψωμί περιλαμβάνει μία όμορφη διαδικασία που αν δεν έχετε δοκιμάσει ήδη, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τη μαγεία της!

Από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, η ευγένεια και η εξωτική της ομορφιά ήταν κάτι που δεν μπορούσες να προσπεράσεις. Έκανα τη σύνδεση με την Καραϊβική όταν έβγαλε από την τσάντα της ένα μπολ τηγανητές μπανάνες που είχε ετοιμάσει για την παρέα και που πρέπει να ήταν οι πιο νόστιμες που είχα δοκιμάσει. Σας το είπα; Λατρεύω ό,τι κι αν μου μαγειρέψει η Zaidee!

 

BBQ ή φουκού; Eδώ σε θέλω Κυπραίε. Που θα 'ρθει ο Πετεβίνος να με μάθει το αγαπημένο μου σπορ! Στόλισε εσύ τα πιάτα σου κύριε κι άσε σε εμάς τις αντρικές δουλειές. Που θα μου πουν εμένα για BBQ. Ξέρετε πόσες φορές έχει ψήσει ο κάθε σεφ και πόσες εγώ από μικρό παιδί στη φουκού του παππού μου; Της κακόπεσε δηλαδή της Ελένης το σπέσιαλ μπιφτέκι που της έψησα την περασμένη Κυριακή; Είναι καλύτεροι οι σεφ; Είναι καλύτεροι οι Αμερικάνοι; 

Newsfeed