Τα αναγνωρίζεις από την πεντανόστιμη γεύση τους, την εγγυημένη ποιότητα και την απαράλλακτη φρεσκάδα τους. Τώρα, θα τα ξεχωρίζεις και από το design τους, καθώς τα αγαπημένα μας τυριά Valio διατίθενται σε νέα, μοντέρνα και επανασφραγιζόμενη συσκευασία!

Πιο πρακτική και πιο λειτουργική, η νέα συσκευασία σφραγίζει με ασφάλεια τα προϊόντα. Αυτό σαφώς συμβάλει στη διατήρηση και φρεσκάδα της γεύσης, ενώ ταυτόχρονα μας λύνει τα χέρια σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση των τυριών στο ψυγείο.

Τα μαθήματα μαγειρικής στη Lidl Food Academy συνεχίζονται κάθε Σάββατο, με όλο και περισσότερους ενθουσιασμένους συμμετέχοντες. Ο σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Πετεβίνος, τις προηγούμενες μέρες ταξίδεψε τους συμμετέχοντες των μαθήματων μαγειρικής με τις νόστιμες συνταγές του, στη Γαλλία και τη Μέση Ανατολή.

Τα Valio σίγουρα τα γνωρίζεις από τη γεύση των αγαπημένων σου τυριών. Τώρα όμως θα τα λατρέψεις και από τη γεύση της νέας σειράς Valio PROfeel® Protein Snacks, με την οποία εμπλουτίζει την γκάμα της! Με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής για ολοένα και περισσότερα προϊόντα με υψηλή πρωτεΐνη,  η νέα σειρά Valio PROfeel® ανταποκρίνεται και προσφέρει υγιεινά πρωτεϊνούχα σνακ με υπέροχες γεύσεις. 

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, η Παλιά Αποθήκη καλωσόρισε την άνοιξη, στην πλήρως ανακαινισμένη φρουτολαχαναγορά στην Παλλουριώτισσα, γιορτάζοντας τα 6 χρόνια λειτουργίας της, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό πρωινό με γεύσεις από την φύση.   

Ο Όμιλος DMK, η μεγαλύτερη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία της Γερμανίας, επενδύει 145 εκατ. ευρώ και εγκαινιάζει μονάδα υψηλής τεχνολογίας στο Strückhausen για την παραγωγή των κορυφαίων βρεφικών τροφών Humana. Όταν η μονάδα τεθεί πλήρως σε λειτουργία, θα μπορεί να επεξεργάζεται μέχρι και 40 εκατομμύρια κιλά σκόνης γάλακτος πολύ υψηλής ποιότητας και χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς το χρόνο, που θα προορίζεται για την ντόπια και την παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία προμηθεύεται με πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας από τους δικούς της παραγωγούς γάλακτος, που βρίσκονται κοντά στη μονάδα.

Σήμερα, ο κόσμος της γαστρονομίας αφήνει το στίγμα του πολύ πέρα από την κουζίνα. Εκείνοι που βρίσκονται στην αιχμή της γαστρονομίας, πρωτοπορούν αξιοποιώντας τη ως εργαλείο αλλαγής με κοινωνικό αντίκτυπο. Το S.Pellegrino, αποτελώντας εδώ και χρόνια σταθερό συνεργάτη των μεγαλύτερων μυαλών στη γαστρονομική αριστεία, πιστεύει πραγματικά στη μετασχηματιστική δύναμη της γαστρονομίας.

Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Ακρόπολη, η Universal Life και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) ανακοίνωσαν από κοινού την έναρξη του διαδικτυακού διαγωνισμού μαγειρικής «Μαγείρεψε υγιεινά, ζήσε καλύτερα» που έχει ως απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τους γαστρεντερικούς καρκίνους.   

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στη Lidl Food Academy, ένα ιδιαίτερο μάθημα με αντιοξειδωτικές συνταγές για όλους. Οι τυχεροί παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν υγιεινές συνταγές, γεμάτες νοστιμιά, βγαλμένες μετά από έρευνα του σεφ και της ομάδας του.

Αρχή είχε η συνταγή με το αρωματικό ρόφημα αποτοξίνωσης από φρούτα  και μυρωδικά. Ιδιαίτερη νοστιμιά έδιναν οι γευστικές φράουλες και τα μούρα Green Grocer’s. Το αρωματικό ρόφημα νερού άλλωστε συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ παράλληλα έχει γεύση και είναι άκρως δροσιστικό.

Η Senaga Trading Ltd και το Οινοποιείο Φικάρδος ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αποκλειστική διανομή, πώληση και marketing των προϊόντων του στην Κυπριακή αγορά. Η συνεργασία αυτή προσδοκεί στο να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό και τους λάτρεις του κρασιού, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας και με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού, οι εταιρίες από κοινού έχουν προχωρήσει σε ένα πρωτοποριακό επανασχεδιασμό του συνολικού πορτφόλιου και σε αναβάθμιση της ποιότητας των κρασιών.

Τα ΜΙΚΕΛ παγκύπρια, με αφορμή την Ημέρα της Αγάπης 14 Φεβρουαρίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Καρκίνου 15 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να στηρίξουν με ένα όμορφο τρόπο το Καραισκάκειο Ίδρυμα…για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, θα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους από τα ροφήματα Μikeloccino και Cafe latte (μέτριο και μεγάλο μέγεθος) για τη στήριξη του νέου Διαγνωστικού και Ερευνητικού Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος. Κοπιάστε να πιείτε το καφέ σας για την αγάπη για τη ζωή!