Η Εύρηκα, πάντοτε στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης της κυπριακής οικογένειας και στα προϊόντα φαγητού, παρουσιάζει μία νέα γευστική και απολαυστική πρόταση για μέλι.

Συγκεκριμένα, η Εύρηκα έχει αναλάβει τη διανομή του νέου μελιού ανθέων ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. Το προϊόν είναι ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας που συσκευάζεται στην Κύπρο, με συγκομιδή από επιλεγμένα μέλια ανθέων Κύπρου, Ισπανίας και Μολδαβίας.

Μία νέα σειρά φυσικών προϊόντων είναι στη διάθεση των καταναλωτών. Οι χειροποίητες, ελληνικές μαρμελάδες Evlogia, που παρασκευάζονται σε μία έκταση 84 στρεμμάτων σπάνιας φυσικής ομορφιάς στη Ναυπακτία, ξεχωρίζουν από την ασύγκριτη γεύση τους και τη μοναδική τους ποιότητα.

Οι μαρμελάδες Evlogia διαφέρουν γιατί παρασκευάζονται από ολόκληρα φρούτα κομμένα στο χέρι. Αποκτούν τη γλύκανσή τους μόνο με φυσικά σάκχαρα, χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, χρωστικών ή συντηρητικών, ενώ οι πρώτες ύλες διαχειρίζονται σε ήπιες συνθήκες θέρμανσης ώστε να διατηρούν το χρώμα και τη γεύση των φρούτων.

Η προετοιμασία ενός νόστιμου γεύματος μπορεί να γίνει μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, ειδικά όταν τη μοιράζεσαι! Ο Λούης Πατσαλίδης και η Χρύσω Λέφου συνδυάζουν την αγάπη για το καλό φαγητό με τη γνώση και το ταλέντο και μας προσκαλούν την Τετάρτη 18/12 στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης για ένα ζωντανό cooking session.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργάνωσε την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, η οποία έλαβε χώρα στο Galu Seaside στη Λάρνακα. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν τα μέλη του Συνδέσμου και οι  Χορηγοί.  

Αρχικά, όλα τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανανεώσουν την συνδρομή τους στον Σύνδεσμο,  και στη συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του Συνδέσμου από τον ταμία κ. Χάρη Θεοχάρους.

Με ένα εορταστικό masterclass ολοκληρώθηκε ο κύκλος των masterclasses για το 2019, τα οποία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της κοινής συνεργασίας της εταιρείας IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου. Την Πέμπτη 12/12, ο αγαπημένος σεφ ετοίμασε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και μοιράστηκε τα μυστικά του με τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους food bloggers που παρευρέθηκαν.

Ο Γιώργος Δαμιανού δεν επαναπαύεται ποτέ. Η ανήσυχη προσωπικότητα του άλλωστε τον κρατά πάντα δραστήριο και ευρηματικό. Οι Παρασκευές όμως κυλούν πιο ήρεμα γι’ αυτόν, αφού συνηθίζει να τελειώνει με τις υποχρεώσεις του νωρίς για να μπορεί να απολαμβάνει το μεσημεριανό του φαγητό με την παρέα στα αγαπημένα τους στέκια. Εμείς τον συναντήσαμε, πριν το καθιερωμένο αυτό γεύμα και μας μίλησε με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Η 19η έκθεση Γαστρονομίας είναι γεγονός! Φέτος στις 29/11, 30/11 & 1/12 ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και την εταιρία Arvani Investments Ltd διοργανώνουν την Έκθεση Gastronomia – Horeca 2019.  Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κάθε επαγγελματία αλλά και η συμμετοχή του στους διάφορους διαγωνισμούς που διεξάγονται στο πλαίσιο της έκθεσης. Επιπλέον, στόχος της έκθεσης αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των επαγγελματιών σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και την εταιρία Arvani διοργανώνουν στις 29/11, 30/11 & 1/12 την Έκθεση Gastronomia - Horeca.

Η έκθεση έχει δημιουργηθεί για πρώτη φορά το 1995 και στόχος της είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κάθε επαγγελματία αλλά και η συμμετοχή του στους διάφορους διαγωνισμούς που διεξάγονται στα πλαίσια της έκθεσης. Επιπλέον, στόχος της έκθεσης αποτελεί η ικανοποίηση των επαγγελματιών στις ανάγκες σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, η Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ προχώρησε σε φρεσκάρισμα της εμφάνισης των στραγγιστών γιαουρτιών της, με μια νέα πρόταση που αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα, τη γνώση και την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στο χώρο.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση,

Τα αγαπημένα ζυμαρικά Melissa που πρώτα καθιέρωσαν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών στην Κύπρο (25 Οκτωβρίου), συνδυάζουν, όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις τους με δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Newsfeed