Το Ribeye Club γιορταζει!

Έχει μόλις 2 χρόνια που μπήκε δυναμικά στο χώρο της γκουρμέ εστίασης στην Κύπρο. Αυτό που κατάφερε η καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα του Στέφανου Γεωργιάδη, είναι να φέρει εκλεκτα κομμάτια κρέατος όπως Wagyu, Iberico  και Dry Aged Beef από όλο τον κόσμο, στο τραπέζι του κάθε ανθρώπου που ξέρει να ξεχωρίζει κορυφαία ποιότητα και γεύση.

Η IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, διοργάνωσε ένα Masterclass που άνοιξε την όρεξη, αλλά και τους ορίζοντες σε επίδοξους home chefs!

Στα Masterclasses συμμετείχαν οι τυχεροί του διαγωνισμού που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι καταναλωτές ήταν να αγοράσουν προϊόντα Lurpak ή Arla, και έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι μεγάλοι τυχεροί του διαγωνισμού των Vienna Bakeries, ο οποίος διεξάγεται στα πλαίσια των εορτασμών των 20 χρόνων λειτουργίας των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8, Μαΐου στα 4 καταστήματα Vienna Bakeries, χαρίζοντας στους τυχερούς 1 δωροκουπόνι αξίας €300 και 10 δωροκουπόνια αξίας €30 για αγορές προϊόντων από τα Vienna Bakeries, 1 δωροκουπόνι αξίας €200 από τα καταστήματα Bionic, όπως επίσης και 100 ποδιές κουζίνας Vienna Bakeries.

Το  Dorians Coastal Challenge, η απόλυτη πρόκληση σωματικής δύναμης που πραγματοποιείται από το 2015 στην Κύπρο, επέστρεψε ξανά στις 4 Μαΐου στον Μόλο Λεμεσού!  Στη φετινή «πρόκληση» δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει η αγαπημένη μας σειρά ροφημάτων Arla Protein, ως ένας «δυνατός» χρυσός χορηγός, στο πλαίσιο αυτής της πρωτότυπης ενέργειας.

Τα αναγνωρίζεις από την πεντανόστιμη γεύση τους, την εγγυημένη ποιότητα και την απαράλλακτη φρεσκάδα τους. Τώρα, θα τα ξεχωρίζεις και από το design τους, καθώς τα αγαπημένα μας τυριά Valio διατίθενται σε νέα, μοντέρνα και επανασφραγιζόμενη συσκευασία!

Πιο πρακτική και πιο λειτουργική, η νέα συσκευασία σφραγίζει με ασφάλεια τα προϊόντα. Αυτό σαφώς συμβάλει στη διατήρηση και φρεσκάδα της γεύσης, ενώ ταυτόχρονα μας λύνει τα χέρια σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση των τυριών στο ψυγείο.

Τα μαθήματα μαγειρικής στη Lidl Food Academy συνεχίζονται κάθε Σάββατο, με όλο και περισσότερους ενθουσιασμένους συμμετέχοντες. Ο σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Πετεβίνος, τις προηγούμενες μέρες ταξίδεψε τους συμμετέχοντες των μαθήματων μαγειρικής με τις νόστιμες συνταγές του, στη Γαλλία και τη Μέση Ανατολή.

Τα Valio σίγουρα τα γνωρίζεις από τη γεύση των αγαπημένων σου τυριών. Τώρα όμως θα τα λατρέψεις και από τη γεύση της νέας σειράς Valio PROfeel® Protein Snacks, με την οποία εμπλουτίζει την γκάμα της! Με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής για ολοένα και περισσότερα προϊόντα με υψηλή πρωτεΐνη,  η νέα σειρά Valio PROfeel® ανταποκρίνεται και προσφέρει υγιεινά πρωτεϊνούχα σνακ με υπέροχες γεύσεις. 

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, η Παλιά Αποθήκη καλωσόρισε την άνοιξη, στην πλήρως ανακαινισμένη φρουτολαχαναγορά στην Παλλουριώτισσα, γιορτάζοντας τα 6 χρόνια λειτουργίας της, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό πρωινό με γεύσεις από την φύση.   

Ο Όμιλος DMK, η μεγαλύτερη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία της Γερμανίας, επενδύει 145 εκατ. ευρώ και εγκαινιάζει μονάδα υψηλής τεχνολογίας στο Strückhausen για την παραγωγή των κορυφαίων βρεφικών τροφών Humana. Όταν η μονάδα τεθεί πλήρως σε λειτουργία, θα μπορεί να επεξεργάζεται μέχρι και 40 εκατομμύρια κιλά σκόνης γάλακτος πολύ υψηλής ποιότητας και χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς το χρόνο, που θα προορίζεται για την ντόπια και την παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία προμηθεύεται με πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας από τους δικούς της παραγωγούς γάλακτος, που βρίσκονται κοντά στη μονάδα.

Σήμερα, ο κόσμος της γαστρονομίας αφήνει το στίγμα του πολύ πέρα από την κουζίνα. Εκείνοι που βρίσκονται στην αιχμή της γαστρονομίας, πρωτοπορούν αξιοποιώντας τη ως εργαλείο αλλαγής με κοινωνικό αντίκτυπο. Το S.Pellegrino, αποτελώντας εδώ και χρόνια σταθερό συνεργάτη των μεγαλύτερων μυαλών στη γαστρονομική αριστεία, πιστεύει πραγματικά στη μετασχηματιστική δύναμη της γαστρονομίας.