Ο Γιώργος Δαμιανού δεν επαναπαύεται ποτέ. Η ανήσυχη προσωπικότητα του άλλωστε τον κρατά πάντα δραστήριο και ευρηματικό. Οι Παρασκευές όμως κυλούν πιο ήρεμα γι’ αυτόν, αφού συνηθίζει να τελειώνει με τις υποχρεώσεις του νωρίς για να μπορεί να απολαμβάνει το μεσημεριανό του φαγητό με την παρέα στα αγαπημένα τους στέκια. Εμείς τον συναντήσαμε, πριν το καθιερωμένο αυτό γεύμα και μας μίλησε με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Η 19η έκθεση Γαστρονομίας είναι γεγονός! Φέτος στις 29/11, 30/11 & 1/12 ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και την εταιρία Arvani Investments Ltd διοργανώνουν την Έκθεση Gastronomia – Horeca 2019.  Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κάθε επαγγελματία αλλά και η συμμετοχή του στους διάφορους διαγωνισμούς που διεξάγονται στο πλαίσιο της έκθεσης. Επιπλέον, στόχος της έκθεσης αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των επαγγελματιών σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και την εταιρία Arvani διοργανώνουν στις 29/11, 30/11 & 1/12 την Έκθεση Gastronomia - Horeca.

Η έκθεση έχει δημιουργηθεί για πρώτη φορά το 1995 και στόχος της είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κάθε επαγγελματία αλλά και η συμμετοχή του στους διάφορους διαγωνισμούς που διεξάγονται στα πλαίσια της έκθεσης. Επιπλέον, στόχος της έκθεσης αποτελεί η ικανοποίηση των επαγγελματιών στις ανάγκες σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, η Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ προχώρησε σε φρεσκάρισμα της εμφάνισης των στραγγιστών γιαουρτιών της, με μια νέα πρόταση που αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα, τη γνώση και την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στο χώρο.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση,

Τα αγαπημένα ζυμαρικά Melissa που πρώτα καθιέρωσαν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών στην Κύπρο (25 Οκτωβρίου), συνδυάζουν, όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις τους με δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Cyprus Chef’s Association) πρόσφατα γιόρτασε 25 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνοντας ένα εξαιρετικό δείπνο στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό. 

Εμείς είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε σε αυτή την σπουδαία, για τον Σύνδεσμο, βραδιά και να γευτούμε τα εκλέπτυσμένα πιάτα που δημιούργησε ο σεφ του ξενοδοχείου.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Cyprus Chef’s Association) στα πλαίσια των 25 χρόνων ίδρυσης του και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού διοργάνωσε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό για να γιορτάσει μαζί με όλους όσους συνέβαλαν στη μέχρι τώρα πορεία του Συνδέσμου, τα ιδρυτικά μέλη, τους συντελεστές και φίλους.

Το Ribeye Club γιορταζει!

Έχει μόλις 2 χρόνια που μπήκε δυναμικά στο χώρο της γκουρμέ εστίασης στην Κύπρο. Αυτό που κατάφερε η καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα του Στέφανου Γεωργιάδη, είναι να φέρει εκλεκτα κομμάτια κρέατος όπως Wagyu, Iberico  και Dry Aged Beef από όλο τον κόσμο, στο τραπέζι του κάθε ανθρώπου που ξέρει να ξεχωρίζει κορυφαία ποιότητα και γεύση.

Η IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, διοργάνωσε ένα Masterclass που άνοιξε την όρεξη, αλλά και τους ορίζοντες σε επίδοξους home chefs!

Στα Masterclasses συμμετείχαν οι τυχεροί του διαγωνισμού που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι καταναλωτές ήταν να αγοράσουν προϊόντα Lurpak ή Arla, και έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι μεγάλοι τυχεροί του διαγωνισμού των Vienna Bakeries, ο οποίος διεξάγεται στα πλαίσια των εορτασμών των 20 χρόνων λειτουργίας των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8, Μαΐου στα 4 καταστήματα Vienna Bakeries, χαρίζοντας στους τυχερούς 1 δωροκουπόνι αξίας €300 και 10 δωροκουπόνια αξίας €30 για αγορές προϊόντων από τα Vienna Bakeries, 1 δωροκουπόνι αξίας €200 από τα καταστήματα Bionic, όπως επίσης και 100 ποδιές κουζίνας Vienna Bakeries.