Η Senaga Trading Ltd και το Οινοποιείο Φικάρδος ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αποκλειστική διανομή, πώληση και marketing των προϊόντων του στην Κυπριακή αγορά. Η συνεργασία αυτή προσδοκεί στο να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό και τους λάτρεις του κρασιού, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας και με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού, οι εταιρίες από κοινού έχουν προχωρήσει σε ένα πρωτοποριακό επανασχεδιασμό του συνολικού πορτφόλιου και σε αναβάθμιση της ποιότητας των κρασιών.

Τα ΜΙΚΕΛ παγκύπρια, με αφορμή την Ημέρα της Αγάπης 14 Φεβρουαρίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Καρκίνου 15 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να στηρίξουν με ένα όμορφο τρόπο το Καραισκάκειο Ίδρυμα…για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, θα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους από τα ροφήματα Μikeloccino και Cafe latte (μέτριο και μεγάλο μέγεθος) για τη στήριξη του νέου Διαγνωστικού και Ερευνητικού Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος. Κοπιάστε να πιείτε το καφέ σας για την αγάπη για τη ζωή!

 

Η έναρξη κάθε νέου χρόνου σηματοδοτεί τη θέλησή μας για αλλαγή και ανανέωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Αυτόν τον Χειμώνα, τα Starbucks ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των φίλων του καφέ, καλωσορίζουν το 2019 με το νέο τους χαρμάνι Starbucks® Blonde Roast, το πρώτο ελαφρά καβουρδισμένο χαρμάνι, που προσφέρει μια απαλή και γλυκιά εμπειρία καφέ, αλλά με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα και ένταση που χαρακτηρίζει όλες τις ποικιλίες καφέ των Starbucks.

H νέα σοκολάτα της Nestlé, KitKat Ruby, φτιαγμένη από το νέο είδος σοκολάτας, τη Ruby, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη τα τελευταία 80 χρόνια, «προσγειώθηκε» στην κυπριακή αγορά για να μας προσφέρει την πιο απρόσμενη εμπειρία!

Μια σταγόνα αρκεί για καταλάβει κάποιος τη… «φλογερή» διαφορά. Το Jack Daniel’s Tennessee Fire αποτελεί μια πρωτότυπη συνταγή που ενώνει μοναδικά το λικέρ κανέλας με το αγαπημένο Jack Daniel’s Old No.7.

Το Homemate άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Λακατάμιας, κοντά στο νέο Nicosia Mall.

 

Η σειρά Starbucks RTD (Ready to Drink) επεκτείνεται με την προσθήκη του απολαυστικού Signature Chocolate στην αγαπημένη σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων Chilled Classics, διαθέσιμη σε υπεραγορές, περίπτερα και φούρνους σε όλη την Κύπρο, από τον Νοέμβριο του 2018. 

Αυτό το νέο κρύο ρόφημα συνδυάζει αρμονικά πλούσιο κακάο με πιστοποίηση Fairtrade και κρεμώδες γάλα, προσφέροντας μια μοναδική σοκολατένια εμπειρία όπου και αν βρίσκεστε ακόμη και εν κινήσει.

    

    

                                                                                                           

Ο εικαστικός Νικόλας Λαδόμματος φιλοτέχνησε μία σειρά από 4 συλλεκτικά φλιτζάνια με αφηρημένη τεχνοτροπία για το  Καραισκάκειο Ίδρυμα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του νέου του στόχου, την υλοποίηση του «Κέντρου παιδικού καρκίνου»...για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Τα μοτίβα των φλιτζανιών, παραπέμπουν σε σταγόνες, κύτταρα, ιστούς, dna, αφήνοντας έτσι το μυαλό να ταξιδέψει και να κατανοήσει την ιδέα της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς του Ιδρύματος προς τον συνάνθρωπό και ως επέκταση της κοινωνίας μας.

Οι νέες ταμπλέτες του Somat 12 Gold, κυκλοφορούν με νέα βελτιωμένη σύνθεση και τεχνολογία για βαθύ καθαρισμό, με στόχο τη μέγιστη απόδοση ακόμα και στους πιο επίμονους και δύσκολους λεκέδες.

Newsfeed