Ολοκληρώνονται σήμερα οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής στη Στουτγκάρδη - Κεντρική Εικόνα

Ολοκληρώνονται σήμερα οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής στη Στουτγκάρδη

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής φτάνουν αισίως στο τέλος τους! Οι Εθνικές ομάδες Μαγειρικής της Κύπρου ολοκλήρωσαν χθες, 18 Φεβρουαρίου το διαγωνιστικό τους κομμάτι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής που διεξήχθησαν φέτος στην πόλη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Με υπευθύνους της αποστολής τον chef κ. Νικόλα Κωνσταντίνου και τον κ. Παναγιώτη Χαραλάμπους, οι ομάδες μας κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα ακόλουθα μετάλλια μέχρι στιγμής: ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 3 course menu (restaurant of Nations) και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Chefs table (7 course Dinner) για την Εθνική Ομάδα Μαγειρικής. Επίσης, η Εθνική Ομάδα Νέων έχει λάβει ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 3 course menu (restaurant of Nations) και η Περιφερειακή ομάδα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 3 course menu (restaurant of Nations).

Σήμερα, 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η τελετή λήξης των Ολυμπιακών, οπού και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την Εθνική Ομάδα Νέων Μαγειρικής Κύπρου στην κατηγορία Chefs table (7 course Dinner), όπως επίσης και στην κατηγορία show piece (έκθεμα).

Η αποστολή της χώρας μας θα επιστρέψει στην Κύπρο την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου στις 14:30 στο αεροδρόμιο Λάρνακας.