19η Έκθεση Γαστρονομίας - Horeca - Κεντρική Εικόνα

19η Έκθεση Γαστρονομίας - Horeca

Η 19η έκθεση Γαστρονομίας είναι γεγονός! Φέτος στις 29/11, 30/11 & 1/12 ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και την εταιρία Arvani Investments Ltd διοργανώνουν την Έκθεση Gastronomia – Horeca 2019.  Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κάθε επαγγελματία αλλά και η συμμετοχή του στους διάφορους διαγωνισμούς που διεξάγονται στο πλαίσιο της έκθεσης. Επιπλέον, στόχος της έκθεσης αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των επαγγελματιών σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφοροι επαγγελματικοί διαγωνισμοί μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας για chefs και ζαχαροπλάστες, για νεαρούς επαγγελματίες, για σχολές, κολέγια και εφήβους. Ταυτόχρονα, οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα της εταιρείας τους και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν και να προβάλλουν τη δουλειά τους σε ένα ευρύ κοινό του ενδιαφέροντος τους.

Παράλληλα με την έκθεση, την Παρασκευή 29/11 από τις 15:00-19:00, το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1/12 από τις 13:00 – 18:00 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το φεστιβάλ γευσιγνωσίας Street Food με διάφορα εδέσματα από 20 διαφορετικές εταιρείες. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να  δοκιμάσει burgers, sushi, pizza, γλυκά, donuts και λουκουμάδες αλλά και εδέσματα από τη λιβανέζικη κουζίνα.

Την έκθεση στηρίζουν αρκετοί επαγγελματικοί σύνδεσμοι, όπως ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων, η Κυπριακή Ένωση Bartenders, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος οινοχόων Cyprus House Keepers Association - CYHA, η Ομοσπονδία Ζαχαροπλαστών Κύπρου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής κ.α.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό στις 29/11, 30/11 & 1/12 στον χώρο της  Κρατικής Έκθεσης από τις 10 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. Η είσοδος για ενήλικες  ανέρχεται στα €5 ενώ τα παιδιά κάτω των 18 ετών μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες ή/ και κρατήσεις θέσεων εκθετών μπορείτε να αποταθείτε στο 22-315 477.