ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 20/11 - Κεντρική Εικόνα

ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 20/11

Η Νηστεία των Χριστουγέννων για πολλούς ξεκίνησε!

Αποχή από τρόφιμα ζωικής προέλευσης όπως το κρέας, το ψάρι, τα γαλακτοκομικά και τα αυγά, και αύξηση στην κατανάλωση τροφών όπως τα δημητριακά, τα όσπρια, τα θαλασσινά, οι ξηροί καρποί, τα φρούτα και τα λαχανικά. Είναι γνωστό πως η νηστεία είναι μια περίοδος που συμβάλει ευεγερτικά στην υγεία αρκεί να πραγματοποιηθεί με προσοχή.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Το Sigmalive Cooking σας προτείνει κάποιες εύκολες και κάποιες λίγο πιο δύσκολες συνταγές παρέα με τα ζυμαρικά Mitsides για να περάσετε λίγη ώρα στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ελαφριά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας.

 

Δευτέρα 20/11

Ξεκινάμε τη βδομάδα με ένα πιάτο ζυμαρικών για μικρούς και μεγάλους. Σας προτείνουμε Ταλιατέλλες με Ζαμπόν και Σπαράγγια για εσάς δεν νηστεύετε.

 

Τρίτη 21/11

Εάν επιθυμείτε να φτιάξετε ένα εύκολο νηστήσιμο γλυκό τότε δοκιμάστε την εξαιρετική συνταγή για Ταρτάκια βρώμης με στέβια.

 

Τετάρτη 22/11

Μεσοβδόμαδα και το Sigmalive Cooking σας προτείνει μια εύκολη, νηστήσιμη συνταγή με ζυμαρικά. Νηστήσιμη Μπολονέζ Με Φακές.

 

Πέμπτη 23/11

Σήμερα σας προτείνουμε μια εναλλακτική συνταγή για μια νόστιμη σαλάτα για μεσημέρι ή και για βράδυ. Σαλάτα με κουνουπίδι και κράνμπερις.

 

Παρασκευή 24/11

Τα ζυμαρικά Mitsides σας προτείνουν μια μακαρονάδα νηστήσιμη αλλά παράλληλα πολύ εύκολη και νόστιμη για όλα τα γούστα. Φτιάξτε Σπαγέττι Ολικής Άλεσης με σάλτσα τόνου.

 

Σάββατο 25/11

Οι θερμοκρασίες άρχισαν να μειώνονται και πολλοί προτιμούν να μένουν στο σπίτι άρα μπορείτε να φτιάξετε μια Βελουτέ γλυκοπατάτας με γάλα καρύδας.

 

Κυριακή 26/11

Οι Κυριακές είναι για την οικογένεια και αυτή η συνταγή αρέσει σε όλους. Φτιάξτε μια νηστήσιμη πίτσα με πέστο από σπανάκι και λαχανικά.

 

Καλή βδομάδα σε όλους!