ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 17/7 - Κεντρική Εικόνα

ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 17/7

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε συνταγές και να προσπαθείτε να σκεφτείτε κάθε μέρα τι θα μαγειρέψετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες και δικές μας προτιμήσεις.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Αυτή την βδομάδα ο υδράργυρος θα κτυπήσει και πάλι κόκκινο, έτσι σας προτείνουμε εύκολες και δροσερές συνταγές παρέα με τα ζυμαρικά Mitsides για να περάσετε λίγη ώρα στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ελαφριά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7

Πέρασε το Σαββατοκύριακο και μπήκαμε πίσω στη ρουτίνα. Ξεκινάμε τη βδομάδα με λίγους υδατάνθρακες για δύναμη. Έτσι προτείνουμε μια σαλάτα με ζυμαρικά και κοτόπουλο Mitsides.

ΤΡΙΤΗ 18/7

Την Τρίτη σας προτείνουμε κάτι πιο light και εύκολο και vegetarian για να αποφύγετε τις κρεατοφαγίες. Δοκιμάστε μια σαλάτα με κοτόπουλο, κουσκούς και ρεβίθια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7

Μεσοβδόμαδα και όλοι βαριόμαστε να μαγειρέψουμε. Τι καλύτερο από το να φτιάξουμε κάτι εύκολο, γρήγορο και νόστιμο. Δοκιμάστε ένα γεύμα όπως πουργούρι Mitsides με μανιτάρια και κρασί.

ΠΕΜΠΤΗ 20/7

Εάν έχετε πεθυμήσει να φτιάξετε κάτι ασιατικό αλλά σίγουρα εύκολο και γρήγορα μια καλή ιδέα είναι τα noodles με κοτόπουλο και λαχανικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/7

Πλησιάζει το Σαββατοκυρίακο και είναι καλά να έχουμε κάτι γλυκό και για τα παιδιά και για τις επισκέψεις. Σας προτείνουμε μια συνταγή από πανεύκολα muffins μπανάνα-σοκολάτα με αλεύρι Mitsides.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/7

Σάββατο βράδυ, μετά από τη θάλασσα και όλοι είναι πεινασμένοι, επίσης μπορεί και να έχετε και καλεσμένους. Είναι καλά να φτιάξετε κάτι χορταστικό και εύκολο το οποίο θα αρέσει σε όλους. Δοκιμάστε να φτιάξετε μελιτζάνες φούρνου με σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν και τυριά

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/7

Η Κυριακή είναι η μέρα της οικογένειας και στην Αμερική είναι η μέρα του Barbecue. Έτσι σας παρουσιάζουμε μια συνταγή από νόστιμα Burger για να φτιάξετε με όλη την οικογένεια. Καλή σας όρεξη.