Επιτέλους η αγαπημένη εποχή όλων έφτασε... το καλοκαίρι. Ονειρεμένοι από τον ήλιο και τη θάλασσα όμως συνήθως παραμελούμε τη διατροφή μας καταφεύγοντας σε υψηλής ενέργειας σνακ. Ως αποτέλεσμα, καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια από ότι θα έπρεπε, αυξάνοντας το σωματικό μας βάρος.

Στην παραλία, σημαντική είναι η ενυδάτωση και η κατανάλωση τροφών που προσδίδουν κορεσμό και ενέργεια. Κάποιες ιδανικές λύσεις είναι οι εξής:

Υγιεινά ροφήματα για ενυδάτωση

 Τελείωσαν οι διακοπές, όλοι πίσω στη ρουτίνα και τα παιδιά πίσω στα σχολεία.

To καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά... το μυαλό ταξιδεύει σε μαγικά νησιά και αμμουδιές, μέχρι να έρθει κάτι να σε προσγειώσει και πάλι στο γραφείο ή το σπίτι.

Εάν έχετε βαρεθεί να ψάχνετε συνταγές και να προσπαθείτε να σκεφτείτε κάθε μέρα τι θα μαγειρέψετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες και δικές μας προτιμήσεις.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε συνταγές και να προσπαθείτε να σκεφτείτε κάθε μέρα τι θα μαγειρέψετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες και δικές μας προτιμήσεις.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Αυτή την βδομάδα ο υδράργυρος θα κτυπήσει και πάλι κόκκινο, έτσι σας προτείνουμε εύκολες και δροσερές συνταγές παρέα με τα ζυμαρικά Mitsides για να περάσετε λίγη ώρα στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ελαφριά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, η ιταλίδα food blogger Benedatta, μας δείχνει τρεις εύκολους και απλούς τρόπους να καθαρίσουμε τα κάστανά μας με μία κίνηση. 

Newsfeed