Όλοι μας έχουμε γεμάτο πρόγραμμα, σπίτι, δουλειά, λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν έχουν τελειωμό! Μέσα σε όλα αυτά είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για να τον αφιερώσουμε στον εαυτό και την υγεία μας. Παρόλα αυτά οφείλουμε να προσέχουμε τον τρόπο που ζούμε και να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητας μας!
Τι και αν δεν υπάρχει ο χρόνος για να πας το γυμναστήριο; Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί και ευχάριστοι τρόποι να γυμναστείς ειδικά τώρα που είναι καλοκαιράκι.

Τρέξιμο ή ακόμη και Περπάτημα :

Την πρώτη φορά που βλέπει κανείς τόφου έχει πάντα κάποιες συγκεκριμένες απορίες: Είναι τυρί; Είναι γλυκό; Μήπως είναι… σοβάς; Γιατί “γλιστράει” τόσο; Και κύριο και σημαντικότερο, τρώγεται;

Τώρα που έρχεται η 25η Μαρτίου ετοιμάσου για να κάνεις τα πιο νόστιμα κουρκούτια για τον μπακαλιάρο σου από την Blue Island!

Ανάλογα με το ζώδιό σου ανακαλύπτεις τι σου αρέσει περισσότερο

Τι λάθος έκανες και το ρύζι λάσπωσε; Σου έχουμε την απάντηση και συμβουλές για να είναι πάντα τέλειο και σπυρωτό.

Ξέρω ότι τώρα που μιλάμε ετοιμάζεσαι να πας στις Blue Island για να πάρεις, τι άλλο, σαρδελίτσες!

Πήγες στις Blue Island, πήρες το υπέροχο ψαράκι σου και σκέφτεσαι: πως θα το ψήσω χωρίς να κολλήσει πάνω στο αλουμινόχαρτο; Εμείς σου έχουμε τη λύση.

Η τακτική κατανάλωση ψαριών μπορεί να προστατεύει από την καρδιοπάθεια ακόμα και ανθρώπους που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να την εκδηλώσουν, σύμφωνα με Αμερικάνους επιστήμονες. Για αυτό δίνουμε ραντεβού στις... Blue Island!

Αυτά τα παραδοσιακά γλυκά που μας θυμίζουν την γιαγιά μας και κρύβουν όλοι την παράδοση μέσα τους δεν είναι μόνο κατάλληλα για τη νηστεία αλλά και για τη δίαιτα μια που έχουν πλούσια διατροφικά οφέλη

Θέλεις ένα υγιεινό spread για το πρωινό σου γεύμα; Εγώ σου προτείνω πραλίνα φουντουκιού με ταχίνη και μέλι!

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα

Newsfeed