Πικάντικα χρωματιστά μπαχαρικά από την Ανατολή και εξωτικά αποξηραμένα λουλούδια από τα βουνά της Μεσογείου, όλα μας ταξιδεύουν με το ξεχωριστό τους άρωμα, γεύση, χρώμα και υφή που προσθέτουν στα φαγητά και ροφήματα μας.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και μπαχαρικών είναι επίσης γνωστές από την αρχαιότητα και σήμερα όλο και περισσότερο στρεφόμαστε σε αυτά για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Ας κάνουμε λοιπόν μαζί ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βοτάνων και μπαχαρικών John Per.

Η σειρά προϊόντων Γρηγορίου Kids, διατίθεται στις υπεραγορές με νέα εμφάνιση και οι νέες συσκευασίες δημιουργήθηκαν ειδικά για το παιδικό κοινό της Κύπρου! 

Νόστιμες συνταγές με σοκολάτα είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στη Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία.

Μπες στο ψητό! - Κεντρική Εικόνα

Μπες στο ψητό!

Οι νέες Hellmann’s grill sauces μας καλωσορίζουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση.

Σε mood Σαρακοστής!  - Κεντρική Εικόνα

Σε mood Σαρακοστής!

Μετά την Τσικνοπέμπτη, μετά τις αποκριές και από τις 20 Φεβρουαρίου, τα αγαπημένα Lidl μπαίνουν σε …mood Σαρακοστής. Έτσι υποδεχόμαστε μια μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων προϊόντων για εσάς που λατρεύετε τα ‘σαρακοστιανά’, είτε νηστεύετε είτε όχι.

Foodsaver όπως … eco saver! - Κεντρική Εικόνα

Foodsaver όπως … eco saver!

Το γεγονός ότι μια αλυσίδα τροφίμων νοιάζεται για το περιβάλλον είναι ότι πιο σημαντικό, αφού μας δίνει ουσιαστικά το καλό παράδειγμα που όλοι χρειαζόμαστε.

Δείπνο για δύο! - Κεντρική Εικόνα

Δείπνο για δύο!

Το To.Go και το Sushi To.Go προτείνουν ένα λαχταριστό μενού μόνο για σένα για την ημέρα των ερωτευμένων και μάλιστα … στο σπίτι σας!

Συνήθως, κάτι μαγειρεύουμε, κάτι προσφέρουμε στον/στην αγαπημένο/η μας. Τα Lidl σου δίνουν τις πιο ρομαντικές ιδέες.

Τα αρώματα της Πόλης! - Κεντρική Εικόνα

Τα αρώματα της Πόλης!

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε ένα μαγικό ταξίδι από τη Lidl Food Academy… στην Κωνσταντινούπολη!

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Για αυτό αναζητάμε ζεστασιά σε νόστιμες σούπες.

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα

Newsfeed