Τα Starbucks Ready-to-Drink φέρνουν κοντά μας δύο νέες γεύσεις στη σειρά των Doubleshot Espresso, το Doubleshot No Added Sugar (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) και Doubleshot Espresso Black (χωρίς γάλα).  

 

Η Rebecca Kemp, διευθύντρια Μάρκετινγκ των Starbucks EMEA, δήλωσε:

Ο πιο διάσημος καπετάνιος γιορτάζει τα 50χρονα του και συνεχίζει ακούραστος να φέρνει στο πιάτο μας ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της θάλασσας!

Με τη νέα του τηλεοπτική διαφήμιση, μας ταξιδεύει στα απέραντα γαλάζια νερά με το καράβι και το πλήρωμά του και μας θυμίζει ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το πιο ποιοτικό.

Η ποιοτική υπεροχή των fish fingers του καπετάνιου της Birds Eye τα κάνει να ξεχωρίζουν, καθώς είναι φτιαγμένα από 100% φιλέτο μπακαλιάρου, ότι πιο αγνό μπορούμε να εμπιστευτούμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Τη νόστιμη διάσταση της υγιεινής διατροφής μας παρουσιάζει το έβδομο τεύχος του «αλφαγεύση». Διατροφή και υγεία είναι δύο έννοιες αλληλένδετες που η εφαρμογή τους στη ζωής μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εμάς τους ίδιους. Αν και οι σύγχρονοι ρυθμοί πολλές φορές δε μας επιτρέπουν να δίνουμε στη διατροφή μας τη σημασία που πρέπει, υπάρχει πάντοτε τρόπος να την προσέχουμε και να τη βελτιώνουμε.

 

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα

Newsfeed