Τα ψάρια αποτελούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μία σωστή και υγιεινή διατροφή. Εκτός από το πόσο γευστικά είναι, μας προσφέρουν καλής ποιότητας πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος.

Το καλοκαίρι όλοι  προσπαθούμε να προσέχουμε λίγο περισσότερο την διατροφή μας σε σύγκριση με τις άλλες εποχές του χρόνου. Είναι μεγάλο ζήτημα λοιπόν,  το τι θα πιούμε στις βραδινές μας εξόδους, εφόσον το αλκοόλ έχει από μόνο του πολλές θερμίδες. Όμως μην απελπίζεσαι, γιατί οι ειδικοί επί του θέματος  Κωνσταντίνος Μαρκιτανής, Στέφανος Κοζάκης και Γιώργος Καριτσιώτης,  μας προτείνουν 15 δροσιστικά και απολαυστικά cocktails χαμηλά σε θερμίδες, ιδανικά για τις βραδινές μας εξορμήσεις.

Ξεκινούμε με τις εισηγήσεις του Κωνσταντίνου Μαρικτανής :

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε συνταγές και να προσπαθείτε να σκεφτείτε κάθε μέρα τι θα μαγειρέψετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες και δικές μας προτιμήσεις.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Αυτή την βδομάδα ο υδράργυρος θα κτυπήσει και πάλι κόκκινο, έτσι σας προτείνουμε εύκολες και δροσερές συνταγές παρέα με τα ζυμαρικά Mitsides για να περάσετε λίγη ώρα στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ελαφριά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας.

 

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα

Newsfeed