Σκοτεινή ατμόσφαιρα, κλίμα μυστηρίου, τρομακτικές μεταμφιέσεις και πολλά κεράσματα. Αυτό είναι το Halloween. Έχοντας τις ρίζες της στην κέλτικη παράδοση, η δημοφιλής γιορτή έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, εμπνέοντας μικρούς και μεγάλους. Θρησκευτικά συνδέεται με την προσευχή και την επικοινωνία με τους νεκρούς, ενώ πλέον αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για συγκέντρωση στο σπίτι με οικογένεια και φίλους.

 

Το μπισκότο σπάει και το στόμα γεμίζει με πλούσια κρέμα σοκολάτας γάλακτος… Tόσο οικείο και τόσο αγαπημένο, που σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή.

 

Το σοκολατομπισκότο Penguin της McVities σε γλυκαίνει στο δρόμο για το φροντιστήριο και σε περιμένει για έναν γρήγορο ανεφοδιασμό ενέργειας όταν γυρνάς από το γήπεδο. Είναι δίπλα σου καθώς διαβάζεις, με τα ακουστικά στα αυτιά, στο δωμάτιό σου. Είναι μια γλυκιά ώθηση για να συνεχίσεις τη μέρα σου με τον απογευματινό σου καφέ στο γραφείο και ένα λαχταριστό κεραστικό για τους ξεχωριστούς σου φίλους.

 

Η Barilla γιορτάζει τον μήνα ζυμαρικών μαζί με έναν πραγματικό #masterofpasta. Σε ένα σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Tryfon Tseriotis, γύρω από την υπεροχή των ζυμαρικών Barilla, ο Simon Traini, Quality Specialist & Food Safety από την Barilla Ιταλίας, μίλησε για την ποιοτική υπεροχή των ιταλικών ζυμαρικών Barilla.

 

Newsfeed