Συνταγές για Χριστουγεννιάτικα πιάτα από όλο τον κόσμο.

 

Ένα ταξίδι στις παραδοσιακές συνταγές του κόσμου, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής τη 1η Δεκεμβρίου 2018 στη Lidl Food Academy. Συνταγές που εντυπωσιάζουν τους απαιτητικούς λάτρεις του καλού φαγητού, με επιλογές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα .

 

Μεγάλος Διαγωνισμός με δώρο ένα αυτοκίνητο και πολλά άλλα δώρα αξίας!

 

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμη πιο ξεχωριστά στις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Γιατί όσο πιο πολύ ψωνίζεις, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κερδίσεις πλούσια δώρα.

 

Από 29 Νοεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου, για κάθε 20€ αγορών κερδίζεις και μία συμμετοχή στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο που είναι 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ VW Polo αξίας €14,000 και άλλα πλούσια δώρα συνολικής αξίας €27,000 όπως:

 

Στη Lidl Food Academy μπήκαμε σε εορταστική διάθεση!

 

Στις 26 Νοεμβρίου εκλεκτοί συνεργάτες και εκπροσώποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ με κρασιά από την γκάμα της Lidl Κύπρου.

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία και να ταξιδέψουν με την τζαζ μπάντα και την μοναδική φωνή της Sarah Fenwick, που με τους ήχους της μουσικής τους έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

 

 

Newsfeed