Μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες είναι και η μαγειρική.

Νόστιμες και Χριστουγεννιάτικες συνταγές, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο εορταστικό μάθημα μαγειρικής, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου,  στη Lidl Food Academy.

Μπορεί τα Valio να τα ξέρεις από την αγαπημένη γεύση ή γκάμα των τυριών τους… αλλά τώρα θα τα αγαπήσεις και για το βούτυρό τους!

Η Lidl Food Academy για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες της την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, καλωσορίζοντας όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl, σε μια υπέροχη, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μια εξερεύνηση στον μαγικό κόσμο του κρασιού είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι τυχεροί νικητές, οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από διαγωνισμό στο Facebook, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο σπίτι της Lidl – τη Lidl Food Academy.

Με βαθμολογία 97%, η ipH είναι ο πλέον άριστος αποκλειστικός προμηθευτής και διανομέας της McDonalds Κύπρου

Στους Φούρνους Vienna , σας κάνουμε τα Χριστούγεννα σας ακόμα πιο γλυκά, με ποικιλία φρεσκότατων γλυκισμάτων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Φιλανθρωπική Εκδήλωση των KFC για την ενίσχυση του συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, την Πέμπτη 14/12 στο εστιατόριο KFC της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία.

Deluxe δείπνο στη Lidl food academy

Με μεγάλο χορηγό τη Lidl Cyprus πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου το δεύτερο ετήσιο Φιλανθρωπικό ‘Δείπνο Αγάπης’ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο,  παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα

Newsfeed