Το Homemate άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Λακατάμιας, κοντά στο νέο Nicosia Mall.

 

Η σειρά Starbucks RTD (Ready to Drink) επεκτείνεται με την προσθήκη του απολαυστικού Signature Chocolate στην αγαπημένη σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων Chilled Classics, διαθέσιμη σε υπεραγορές, περίπτερα και φούρνους σε όλη την Κύπρο, από τον Νοέμβριο του 2018. 

Αυτό το νέο κρύο ρόφημα συνδυάζει αρμονικά πλούσιο κακάο με πιστοποίηση Fairtrade και κρεμώδες γάλα, προσφέροντας μια μοναδική σοκολατένια εμπειρία όπου και αν βρίσκεστε ακόμη και εν κινήσει.

    

    

                                                                                                           

Ο εικαστικός Νικόλας Λαδόμματος φιλοτέχνησε μία σειρά από 4 συλλεκτικά φλιτζάνια με αφηρημένη τεχνοτροπία για το  Καραισκάκειο Ίδρυμα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του νέου του στόχου, την υλοποίηση του «Κέντρου παιδικού καρκίνου»...για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Τα μοτίβα των φλιτζανιών, παραπέμπουν σε σταγόνες, κύτταρα, ιστούς, dna, αφήνοντας έτσι το μυαλό να ταξιδέψει και να κατανοήσει την ιδέα της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς του Ιδρύματος προς τον συνάνθρωπό και ως επέκταση της κοινωνίας μας.

Οι νέες ταμπλέτες του Somat 12 Gold, κυκλοφορούν με νέα βελτιωμένη σύνθεση και τεχνολογία για βαθύ καθαρισμό, με στόχο τη μέγιστη απόδοση ακόμα και στους πιο επίμονους και δύσκολους λεκέδες.

Αγαπημένες έθνικ γεύσεις που ξεχειλίζουν αρώματα.

 

Με το πρόγραμμα της Lidl Food Academy για Παιδιά που αποσκοπεί στο να προσφέρει μαγειρικές και διατροφικές γνώσεις σε μαθητές/-τριες, η Lidl πραγματοποίησε  μάθημα μαγειρικής σε παιδιά πρώτης Γυμνασίου του ιδιωτικού σχολείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ.

Πλούσια εμπειρία καφέ, και δόσεις εορταστικής μαγείας

αποκλειστικά στα καταστήματα Starbucks

 

Σκοτεινή ατμόσφαιρα, κλίμα μυστηρίου, τρομακτικές μεταμφιέσεις και πολλά κεράσματα. Αυτό είναι το Halloween. Έχοντας τις ρίζες της στην κέλτικη παράδοση, η δημοφιλής γιορτή έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, εμπνέοντας μικρούς και μεγάλους. Θρησκευτικά συνδέεται με την προσευχή και την επικοινωνία με τους νεκρούς, ενώ πλέον αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για συγκέντρωση στο σπίτι με οικογένεια και φίλους.

 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ LIDL FOOD ACADEMY

 

Ένα νέο, φιλόδοξο πρόγραμμα EKE ξεκινά η Lidl Cyprus, με το οποίο θέλει να προσφέρει μαγειρικές και διατροφικές γνώσεις, στους μαθητές και παράλληλα να τους διδάξει να αναζητούν, και να εκτιμούν το υγιεινό, «σπιτικό» φαγητό.