Η μάχη δόθηκε στις  15.10.2017, σε κατασκηνωτικούς χώρους κοντά στις Πλάτρες.

Το πιο όμορφο δώρο είναι αυτό που μοιραζόμαστε. Διαδώστε το Πνεύμα των Γιορτών, κάθε μέρα!

Στη Lidl Cyprus κάνουμε καθημερινά πράξη τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο, έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η Λάρνακα μόλις απέκτησε ένα δεύτερο κατάστημα Starbucks®, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό στους κατοίκους της πόλης. 

 Στόχος η παρουσίαση νέων γαλακτοκομικών προϊόντων και η ενίσχυση εξωστρέφειας

Η Boutique Patisserie, μια ξεχωριστή boutique γεμάτη υπέροχα γλυκά χαρίζει ζαχαρένιες γεύσεις με τις μοναδικές δημιουργίες της.

Νέο κατάστημα Domino’s Pizza στη Λεωφ. Μακαρίου Γ’

Το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ, παρέχοντας για ακόμη μία φορά τη στήριξη του στη φιλανθρωπική δράση του ιδρύματος «Sophia Foundation for Children», υποστήριξε μεγαλειώδεις συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα στην Κύπρο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού Κύπρου πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε μια νέα τοποθεσία, εκείνη του Μόλου της Λεμεσού, όπου για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να γευτεί και να προμηθευτεί μια πλειάδα προϊόντων από τοπικά και διεθνή οινοποιεία και επιχειρήσεις εστίασης.

Συνδυάζοντας την τοπική γαστρονομία με μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα και αρώματα από διαφορετικές χώρες, το Φεστιβάλ υπόσχεται ένα γευστικό Σαββατοκύριακο πάνω στη θάλασσα, που θα συνοδεύεται από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων.

Ανάμεσα στις πέντε κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) που φιγουράρουν στην έκθεση του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, με τις χίλιες πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ΜμΕ στην Ευρώπη, συγκαταλέχθηκε η εταιρεία Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ.

Νεες Συνταγες Καθε Βδομαδα