Σκοτεινή ατμόσφαιρα, κλίμα μυστηρίου, τρομακτικές μεταμφιέσεις και πολλά κεράσματα. Αυτό είναι το Halloween. Έχοντας τις ρίζες της στην κέλτικη παράδοση, η δημοφιλής γιορτή έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, εμπνέοντας μικρούς και μεγάλους. Θρησκευτικά συνδέεται με την προσευχή και την επικοινωνία με τους νεκρούς, ενώ πλέον αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για συγκέντρωση στο σπίτι με οικογένεια και φίλους.

 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ LIDL FOOD ACADEMY

 

Ένα νέο, φιλόδοξο πρόγραμμα EKE ξεκινά η Lidl Cyprus, με το οποίο θέλει να προσφέρει μαγειρικές και διατροφικές γνώσεις, στους μαθητές και παράλληλα να τους διδάξει να αναζητούν, και να εκτιμούν το υγιεινό, «σπιτικό» φαγητό.

 

Γλυκές και αλμυρές ζύμες - Κεντρική Εικόνα

Γλυκές και αλμυρές ζύμες

Η Lidl Food Academy πραγματοποίησε το Σάββατο 22/09/18, ένα μάθημα ιδανικό τόσο για τους λάτρεις των γλυκών, όσο και για τους λάτρεις των αλμυρών γεύσεων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν συνταγές με γλυκές και αλμυρές ζύμες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανηγυράκι ‘Μαζί στη ζωή’, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 2018 στο πάρκο Ακρόπολης, στο Στρόβολο στη Λευκωσία. Μια όμορφη μέρα γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι, δημιουργίες, εκπλήξεις και πολλές λιχουδιές.

 

Η ΚΕΑΝ ανακοινώνει τις δύο πρώτες μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού My Happiest Moments που τρέχει αυτό το καλοκαίρι με μεγάλο έπαθλο αξέχαστα ταξίδια σε συναρπαστικούς προορισμούς.

 

Κύπρος, Αύγουστος 2018 – Η ζωή είναι στα απλά πράγματα. Έτσι σου είπαν και ξεκίνησες να τη βρεις. Ταξίδεψες για να δοκιμάσεις και να δοκιμαστείς. Έκατσες σε δείπνα με πολλούς και σε τραπέζια στρογγυλά με φίλους. Κι έπειτα, κατάλαβες τι εννοούν με το απλά. Ότι η ζωή είναι στα νόστιμα. Είναι στις στιγμές που κάθεσαι στο τραπέζι, στο πιάτο που βάζεις στη μέση, στη γεύση που πολλαπλασιάζεται όσο τη μοιράζεσαι.

Με 15.000 Ευρώ στηρίζει η Lidl Κύπρου τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αττική, στο πλαίσιο της εκπομπής του Alpha Κύπρου ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Τηλεμαραθώνιος για την οικονομική στήριξη των πληγέντων). 

Η Lidl Κύπρου προσέφερε το υψηλότερο ποσό τη βραδιά του τηλεμαραθωνίου, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση συνολικού ποσού που ξεπερνά τις 200.500 Ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στην προσφορά του κυπριακού κράτους στο ελληνικό για την ανακούφιση των πληγέντων.

Τα προγράμματα ανταμοιβής συνεχίζονται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες τους να αποκτήσουν ποτήρια της συλλογής Le Cordon Bleu.

 

Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης με έμπνευση το νησί της Αφροδίτης!

 Φέτος το καλοκαίρι, το μπουκάλι-σύμβολο της Coca-Cola κλείνει μέσα του την «καρδιά» της Κύπρου και «ντύνεται» με εικαστικά εμπνευσμένα από την Αφροδίτη, τη θέα της Ομορφιάς και του Έρωτα. Με κύριο σύμβολο την καρδιά, κοσμεί μοναδικά τη νέα συλλεκτική έκδοση, έχοντας ως στόχο να αναδείξει την πλούσια παράδοση και κληρονομιά της Κύπρου και να κλέψει τις καρδιές όλων μας!

To πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Σοφία για τα Παιδιά, το οποίο προσφέρει μεσημεριανό φαγητό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου, ενισχύεται και αποκτάει τη δύναμη 20 ιπποπόταμων, με το καλλιτεχνικής φύσης έργο Let’s Hippo. Το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Partners Y&R, που για ακόμα μία φορά στέκεται δίπλα στο έργο και στις δράσεις του Σοφία για τα Παιδιά, ως χορηγός σχεδιασμού και επικοινωνίας του έργου.

Newsfeed