To μπισκότο Penguin της McVities!  Γλυκό σαν παιδικό χαμόγελο! - Κεντρική Εικόνα

To μπισκότο Penguin της McVities! Γλυκό σαν παιδικό χαμόγελο!

Το μπισκότο σπάει και το στόμα γεμίζει με πλούσια κρέμα σοκολάτας γάλακτος… Tόσο οικείο και τόσο αγαπημένο, που σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή.

 

Το σοκολατομπισκότο Penguin της McVities σε γλυκαίνει στο δρόμο για το φροντιστήριο και σε περιμένει για έναν γρήγορο ανεφοδιασμό ενέργειας όταν γυρνάς από το γήπεδο. Είναι δίπλα σου καθώς διαβάζεις, με τα ακουστικά στα αυτιά, στο δωμάτιό σου. Είναι μια γλυκιά ώθηση για να συνεχίσεις τη μέρα σου με τον απογευματινό σου καφέ στο γραφείο και ένα λαχταριστό κεραστικό για τους ξεχωριστούς σου φίλους.

 

Το σοκολατομπισκότο Penguin της McVities έχει τη γεύση της απόλαυσης όπως την έχεις φυλαγμένη στις αναμνήσεις σου και όπως θες να τη μοιραστείς με αυτούς που αγαπάς. Διατίθεται σε πολυσυσκευασία των 6 τεμαχίων, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κεραστικό σε γενέθλια και ονομαστικές γιορτές.

 

Πρόκειται για μια λιχουδιά που ξέρεις ότι θα αγαπηθεί από μεγάλους και μικρούς, με τη σφραγίδα ποιότητας της McVities που την αισθάνεσαι στη γεμάτη γεύση της σοκολάτας και την αναγνωρίζεις σε κάθε κομματάκι μπισκότου που μοιράζει παιδικά χαμόγελα απόλαυσης.

P...P…P…Pick up a Penguin!  #Penguin #McVities #PenguinIsBack #MyPenguin

 

Τα προϊόντα McVities διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD.

Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο.

Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

Join us at Facebook: McVities Cyprus 

Learn More: www.mcvitiescyprus.com.cy

 

 

Newsfeed