Ο NESCAFÉ® λανσάρει την κούπα ταξιδίου που ετοιμάζει και τον καφέ σας,  το É by NESCAFÉ® - Κεντρική Εικόνα

Ο NESCAFÉ® λανσάρει την κούπα ταξιδίου που ετοιμάζει και τον καφέ σας, το É by NESCAFÉ®

Μια κούπα καφέ αποτελεί ίσως την πιο σπουδαία και απλή ιδέα για ουσιαστική επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους. Κι αυτό, γιατί δεν πρόκειται απλά για ένα ρόφημα∙ αλλά για το αντικείμενο που μεταμορφώνει την κοινωνική μας ζωή. Ο καφές φέρνει νέες προοπτικές, που κάνουν την κάθε στιγμή σημαντική. Μας ξυπνάει κάθε πρωί, φέρνει ιδέες σε ένα επαγγελματικό γεύμα, ζωντανεύει τη συζήτηση στο βραδινό δείπνο.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 η Nestlé θα γυρίσει μια νέα σελίδα στον κόσμο του καφέ, παρουσιάζοντας παγκόσμια στην Κύπρο, την επόμενη γενιά συσκευών καφέ: Το É by NESCAFÉ® είναι η νέα, μοντέρνα και φορητή συσκευή καφέ από τον NESCAFÉ, που μπορεί  να παρασκευάζει μια ποικιλία από απολαυστικούς, φρέσκους καφέδες, προσαρμοσμένους στο προσωπικό γούστο και τις προτιμήσεις μας. Το É by NESCAFÉ® μεταφέρεται εύκολα, ενώ αποτελεί τον πιο έξυπνο συνδυασμό υπερσύγχρονης συσκευής καφέ που συνδέεται με smartphone και κούπας ταξιδιού με οικολογική συνείδηση. Με άλλα λόγια, πρόκειται για τον ιδανικό σύντροφο για όλη τη μέρα!

 Το É by NESCAFÉ® είναι η νέα, μοντέρνα και φορητή συσκευή καφέ από τον NESCAFÉ, που μπορεί  να παρασκευάζει μια ποικιλία από απολαυστικούς, φρέσκους καφέδες, προσαρμοσμένους στο προσωπικό γούστο και τις προτιμήσεις μας. Το É by NESCAFÉ® μεταφέρεται εύκολα, ενώ αποτελεί τον πιο έξυπνο συνδυασμό υπερσύγχρονης συσκευής καφέ που συνδέεται με smartphone και κούπας ταξιδιού με οικολογική συνείδηση. Με άλλα λόγια, πρόκειται για τον ιδανικό σύντροφο για όλη τη μέρα! Στις μέρες μας η διασύνδεση έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ, όχι όμως και η ουσιαστική επαφή. Γι’ αυτό το É by NESCAFÉ® αποφάσισε να διευρύνει τις δυνατότητες και να κάνει την απόλαυση μιας κούπας καφέ με την οικογένεια και τους φίλους πιο έξυπνη, μοναδική και πιο προσωπική. Και αυτό είναι απολύτως λογικό! Γιατί όσο η τεχνολογία γίνεται εξυπνότερη και η κοινωνία συνδέεται ολοένα και περισσότερο[1], είναι φυσικό να αυξάνονται και οι προσδοκίες και για την εμπειρία του καφέ.

 

[1]  Η διείσδυση των οικιακών συσκευών στα νοικοκυριά αναμένεται να αυξηθεί από το 3,5% (σήμερα) στο 10,6% έως το 2022 παγκοσμίως (Πηγή: Statista Digital Market Outlook 2018-Segment Report).

Article Tags: 
nescafe