Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες παρέα με υγιεινά και νόστιμα σνακ - Κεντρική Εικόνα

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες παρέα με υγιεινά και νόστιμα σνακ

Σου έχω ευχάριστα νέα! Το Prison Break επιστρέφει! Μόνο στο άκουσμα του, το σενάριο κουβέρτα ποπ κορν και σειρά που τέλος δεν έχει, αρχίζει να παίρνει άγριες διαστάσεις στο μυαλό σου.
 

Η ταινία που βλέπω, πόσες θερμίδες θα έχει άραγε;

Να ξέρεις, η παρακολούθηση της δράσης της σειράς ή της ταινίας είναι τόσο καθηλωτική για τον εγκέφαλο που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τις ποσότητες τροφής που καταναλώνει για να επέλθει και σταδιακά ο κορεσμός. Με την αδρεναλίνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια της ταινίας, μπορείς να καταναλώσεις μέχρι και 600-800 θερμίδες (μικρά πλασματάκια, που ζουν μέσα στη ντουλάπα σου και στενεύουν τα περσινά ρούχα κάθε βράδυ κι απο λίγο) που αντιστοιχούν σε ένα ολόκληρο κυρίως γεύμα, χωρίς καν να το αντιληφθείς.

Τσιμπολόγημα non stop για 2 ώρες και βάλε!

Καθώς, η ανάγκη για τσιμπολόγημα μπροστά από την οθόνη είναι έντονη, οι υγιεινές επιλογές είναι πολλές. Για πάρε μια ιδέα από σνακ που θα μπορούσαν κάλλιστα να προταθούν για Όσκαρ διατροφής για να ξεγελάσεις τη λαιμαργία σου αλλά ταυτόχρονα να ικανοποιήσεις και το αίσθημα αυτό.

Σπιτικό ποπ κορν

Το ποπ κoρν ειναι ίσως το ιδανικό σνακ για ταινία. Ποπ κορν με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας προσθέτοντας λίγη πάπρικα ή ρίγανη ή μαύρο πιπέρι αντί για αλάτι.

Μπουκίτσες με φυστικοβούτυρο & μπανάνα

Γλυκό με τρία μόνο υλικά και χωρίς καθόλου κόπο. Μπανάνα τυλιγμένη σε αραβική πίτα ολικής άλεσης που έχεις αλείψει φυστικοβούτυρο.

Homemade Chips

Οι επιλογές που θα εκπλήξουν τον ουρανίσκο σου:

* Αραβική πίτα (σπασμένη σε κομμάτια) με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας με ρίγανη ψημένη στο φούρνο σε συνδυασμό με ένα ντιπ απο αβοκάντο (αβοκάντο, δυόσμο, αλάτι + πιπέρι).

*Τσιπς γλυκοπατάτας (κομμένη όσο το δυνατό πιο λεπτές φέτες). Ανακατεύεις όλα τα υλικά για τις γλυκοπατάτες (ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη) για 20-30’ στο φούρνο.

Φρούτα & Λαχανικά

Εξαιρετικό σνακ, πλούσιο σε βιταμίνες και ασβέστιο, όπως αγγουράκι και καρότο μαζί με γιαούρτι ως dressing.

Εσύ, θα δεις την πρεμιέρα του Prison Break;

 

Μαίρη Γούμενου
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Τηλ. +357 99 616793
Email. info@marygoumenou.life
Facebook. marygoumenou.life
Instagram. marygoumenou.life