Η IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, διοργάνωσε ένα Masterclass που άνοιξε την όρεξη, αλλά και τους ορίζοντες σε επίδοξους home chefs!

Στα Masterclasses συμμετείχαν οι τυχεροί του διαγωνισμού που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι καταναλωτές ήταν να αγοράσουν προϊόντα Lurpak ή Arla, και έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση.

Τα αναγνωρίζεις από την πεντανόστιμη γεύση τους, την εγγυημένη ποιότητα και την απαράλλακτη φρεσκάδα τους. Τώρα, θα τα ξεχωρίζεις και από το design τους, καθώς τα αγαπημένα μας τυριά Valio διατίθενται σε νέα, μοντέρνα και επανασφραγιζόμενη συσκευασία!

Πιο πρακτική και πιο λειτουργική, η νέα συσκευασία σφραγίζει με ασφάλεια τα προϊόντα. Αυτό σαφώς συμβάλει στη διατήρηση και φρεσκάδα της γεύσης, ενώ ταυτόχρονα μας λύνει τα χέρια σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση των τυριών στο ψυγείο.

Η μάχη δόθηκε στις 15 Οκτωβρίου σε κατασκηνωτικούς χώρους κοντά στις Πλάτρες.

Μπορεί τα Valio να τα ξέρεις από την αγαπημένη γεύση ή γκάμα των τυριών τους… αλλά τώρα θα τα αγαπήσεις και για το βούτυρό τους!

Με βαθμολογία 97%, η ipH είναι ο πλέον άριστος αποκλειστικός προμηθευτής και διανομέας της McDonalds Κύπρου

Η οικογένεια της Valio μπορεί να είναι γνωστή για τα τυριά της έχοντας μια παράδοση πέρα των 60 χρόνων στην κυπριακή αγορά που τα διακρίνει για τη φρεσκάδα και τη γεύση τους…. τώρα όμως μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με γάλα χωρίς λακτόζη που σίγουρα θα αγαπήσετε!

Τις απολαυστικές, τραγανές και φτιαγμένες από αυθεντική βιενέζικη σοκολάτα μοναδικές γκοφρέτες Manner, φέρνει από την Αυστρία στην Κύπρο η εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε ο «Διαγωνισμός Νεαρών Σεφ» από την Aviko σε συνεργασία τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου τον περασμένο μήνα, με νικητή τον Ιωάννη Παπακωνσταντίνου που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γαστρονομικές του ικανότητες.  Ο Ιωάννης μαζί με 2 ακόμα φιναλίστ του διαγωνισμού κέρδισαν 3 μοναδικά σετ Special Edition μαχαιριών Global που πρόσφερε η Aviko. 

Πάντα με καινοτόμες ιδέες, η evian φέρνει κοντά μας το ανανεωμένο μπουκάλι των 50cl του γνωστού αγνού νερού, σχεδιασμένο με έπνευση απ' τις Γαλλικές Άλπεις! 

Στο πλαίσιο της έκθεσης GASTRONOMIA HoReCa 2016, που διεξάχθηκε στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διαγωνισμός Νεαρών Σεφ Aviko.