Τα ARLA και LURPAK Masterclasses μας άνοιξαν την όρεξη  - Κεντρική Εικόνα

Τα ARLA και LURPAK Masterclasses μας άνοιξαν την όρεξη

Η IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, διοργάνωσε ένα Masterclass που άνοιξε την όρεξη, αλλά και τους ορίζοντες σε επίδοξους home chefs!

Στα Masterclasses συμμετείχαν οι τυχεροί του διαγωνισμού που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι καταναλωτές ήταν να αγοράσουν προϊόντα Lurpak ή Arla, και έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση.

Με τη μοναδική καθοδήγηση του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προετοιμασία γεύματος τριών πιάτων, να μάθουν μυστικά της κουζίνας, αλλά και να γευτούν την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων Lurpak και Arla.

Τα προϊόντα Arla και Lurpak αποτελούν εδώ και χρόνια τη σίγουρη επιλογή των Κύπριων καταναλωτών και όχι άδικα. Πρόκειται για προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τα φυσικά συστατικά τους χωρίς συντηρητικά, αλλά και τις καινοτόμες μεθόδους με τις οποίες παράγονται. Τα προϊόντα Arla και Lurpak εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά αποκλειστικά από την  ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Newsfeed