Το μπουκάλι Evian ανανεώνεται  - Κεντρική Εικόνα

Το μπουκάλι Evian ανανεώνεται

Πάντα με καινοτόμες ιδέες, η evian φέρνει κοντά μας το ανανεωμένο μπουκάλι των 50cl του γνωστού αγνού νερού, σχεδιασμένο με έπνευση απ' τις Γαλλικές Άλπεις! 

Με μινιμάλ σχεδιασμό, απλές γραμμές, σε ευθύ σχήμα και με έμφαση στη διαφάνεια, το μπουκάλι καθρεφτίζει τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρίας: την αγνότητά του, την εκλεπτυσμένη του παρουσία και τη σύγχρονη του άποψη. Όλες οι λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά του μπουκαλιού υπενθυμίζουν τη μοναδική προέλευση του νερού: την καρδιά των Γαλλικών Άλπεων.

Στο πίσω μέρος κάθε μπουκαλιού βρίσκεται και η ιστορία του προϊόντος, μια ιστορία σπάνια στις μέρες μας. Το νερό evian διατηρείται ανάμεσα στα βουνά και τους παγετώνες στις Γαλλικές Άλπεις, όπου φιλτράρεται φυσικά για 15 χρόνια κι έτσι φτάνει στον καταναλωτή ανέγγιχτο. Γι’ αυτό χαρακτηρίζεται από τη μοναδική περιεκτικότητά του σε ανόργανα άλατα και την ισορροπία των μεταλλικών στοιχείων, ενώ σαφώς ξεχωρίζει για την υπέροχη, φυσική γεύση του.

 

Η ανανέωση του μπουκαλιού μας υπενθυμίζει ότι το evian αναβλύζει όσο αγνό το φτιάχνει η φύση. Γνωρίστε το νέο μπουκάλι και ταξιδέψτε με κάθε γουλιά στις γαλλικές Άλπεις!

* Tο evian® εισάγεται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία εισαγωγής και διανομής ipH Foodstuff Suppliers Ltd. 

Newsfeed