Τα Valio με νέα, επανασφραγιζόμενη συσκευασία - Κεντρική Εικόνα

Τα Valio με νέα, επανασφραγιζόμενη συσκευασία

Τα αναγνωρίζεις από την πεντανόστιμη γεύση τους, την εγγυημένη ποιότητα και την απαράλλακτη φρεσκάδα τους. Τώρα, θα τα ξεχωρίζεις και από το design τους, καθώς τα αγαπημένα μας τυριά Valio διατίθενται σε νέα, μοντέρνα και επανασφραγιζόμενη συσκευασία!

Πιο πρακτική και πιο λειτουργική, η νέα συσκευασία σφραγίζει με ασφάλεια τα προϊόντα. Αυτό σαφώς συμβάλει στη διατήρηση και φρεσκάδα της γεύσης, ενώ ταυτόχρονα μας λύνει τα χέρια σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση των τυριών στο ψυγείο.

Φτιαγμένα από το ανώτερο και αγνότερο φινλανδικό γάλα, τα τυριά Valio κατέχουν εκλεκτή θέση στη διατροφή και στο τραπέζι μας, προσφέροντας σε κάθε καταναλωτή μια πραγματικά ποιοτική εμπειρία γεύσης. Συσκευάζονται φρεσκοκομμένα σε φέτες και διανέμονται σε όλη την Κύπρο από την εταιρεία ipH, Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, κάτω από τα πιο αυστηρά συστήματα ασφαλείας τροφίμων. Τα τυριά Valio διατίθενται σε μια πλούσια γκάμα τυριών που περιλαμβάνει τα Edam, Edam light 17% & 9% λιπαρά, Gouda, Tilsit, Quattro Formaggi και Regato, είναι χωρίς λακτόζη, έχουν λιγότερο αλάτι (σε σχέση με αντίστοιχα τυριά της κατηγορίας τους) και είναι πλούσια σε ασβέστιο.

Η Valio, πρωτοπόρος στην κατασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων στην Φινλανδία από το 1905, συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες εταιρείες στην Ευρώπη.

Σήμερα, η Valio ανήκει σε συνεργατισμό αγελαδοτρόφων ενώ διαχειρίζεται το 85% της παραγωγής γάλακτος της χώρας – το οποίο είναι πλέον αναγνωρισμένο επίσημα ως ένα από τα αγνότερα γάλατα της Ευρώπης!

Στην Κυπριακή αγορά η Valio έχει μία παράδοση πέραν των 60 χρόνων και έχει εδραιωθεί ως η ναυαρχίδα των κίτρινων τυριών αφού κατέχει την ηγετική θέση και θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα brands.

Μάθετε τα πάντα για το αγαπημένο σας τυρί κάνοντας Like στη σελίδα valiocyprus στο Facebook και Ιnstagram.

Article Tags: 
IPH, VALIO