Για ακόμη μια χρονιά, η ipH περνά με άριστα τον έλεγχο της SAI Global! - Κεντρική Εικόνα

Για ακόμη μια χρονιά, η ipH περνά με άριστα τον έλεγχο της SAI Global!

Με βαθμολογία 97%, η ipH είναι ο πλέον άριστος αποκλειστικός προμηθευτής και διανομέας της McDonalds Κύπρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά, η διήμερη επιθεώρηση Distribution Quality Management System, από την SAI Global, η οποία και φέτος απέδωσε άριστη βαθμολογία στην Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd (ipH), με συνολική βαθμολογία 97%.

Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη, ανεξάρτητη και πολυδιάστατη αξιολόγηση, η οποία βαθμολογεί σε 23 σημεία την ποιότητα των προϊόντων, την βιωσιμότητα, την διαχείριση κρίσεων, τις πρακτικές προσωπικής υγιεινής και πολλά ακόμη σημαντικά σημεία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που η iPH λαμβάνει άριστη βαθμολογία, κάτι που δείχνει τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και τη διαχρονική αξιοπιστία της iPH.

Η επιθεώρηση από την SAI Global γίνεται μία φορά τον χρόνο και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της απόδοσης και αξιολόγησης της iPH και τα αποτελέσματά της λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, εφόσον τυχόν χαμηλή βαθμολογία σημαίνει και τη διακοπή της συνεργασίας με την McDonald’s Cyprus.

H ipH αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή και διανομέα 350 εδώδιμων και μη προϊόντων της McDonald’s Κύπρου από το 1997.

Η επιτυχία της εταιρείας δεν είναι τυχαία, αφού οι υπερσύγχρονες υποδομές της στα Λατσιά, ο μοντέρνος εξοπλισμός, αλλά και το εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό φροντίζουν ώστε να τηρούνται υψηλές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια των υπηρεσιών της, από τη συνεπή παραλαβή και αποθήκευση των προϊόντων μέχρι την ασφαλή διανομή και παράδοσή τους.

Για πάνω από 35 χρόνια, η Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd αποτελεί ένα σταθερό σύμμαχο του Κύπριου καταναλωτή, παρέχοντάς του άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και πιστοποιημένη αξιοπιστία.

Article Tags: 
IPH, ΝΕΑ, MCDONALDS

Newsfeed