Γαστρονομικό φεστιβάλ στην Κύπρο  - Κεντρική Εικόνα

Γαστρονομικό φεστιβάλ στην Κύπρο

Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το Gourmet Φεστιβάλ 2016 όπου οκτώ κορυφαίοι σεφ, βραβευμένοι με 9 αστέρια Michelin, θα παρουσιάσουν και θα μοιραστούν την τέχνη τους με τους πελάτες του ξενοδοχείου Aldiana. 

Μεταξύ άλλων, θα βρεθούν στην Κύπρο οι σεφ Harald Wohlfahrt, Kolja Kleeberg, Jörg Sackmann, Tanja Grandits, Oliver Hoffinger και Renato Manzi, για μία ολόκληρη εβδομάδα μαγειρικής τέχνης.

Το Gourmet Φεστιβάλ 2016 θα κάνει έναρξη με μια αξέχαστη κυπριακή βραδιά ενώ θα ακολουθήσει το "Sous vide" - Cooking course με τον Hubertus Tzschirner: Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την προετοιμασία για κρέας και ψάρι. Όσοι το επιθυμούν, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο "Better Burger". Σε αυτό το μάθημα θα έχουν την ευκαιρία μάθουν πώς να προετοιμάσουν καταπληκτικά Burgers, αλλά και να μάθουν να συνοδεύουν το κάθε φαγητό με το κατάλληλο ποτό.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Gourmet Φεστιβάλ 2016, που θα λάβει χώρα στο Aldiana Κύπρου, η sommelier Natalie Lumpp θα βρίσκεται σε μια «περιοδεία κρασιού» και θα βοηθήσει τους παρευρισκόμενους να επιλέξουν το ιδανικό κρασί για να συνοδεύσουν το γεύμα τους.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με δύο ανεπανάληπτες βραδιές. Πρώτα το "Kitchen Party" με 7 live cooking stations  (Τρίτη 21 Ιουνίου), ενώ η επίσημη εσπερίδα γκαλά "Dining under Stars" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 19.00 ακριβώς.

 

Gourmet Φεστιβάλ 2016

19 - 26 Ιουνίου 

Ξενοδοχείο Aldiana Cyprus