ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 11/9 - Κεντρική Εικόνα

ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ BY MITSIDES 11/9

 Τελείωσαν οι διακοπές, όλοι πίσω στη ρουτίνα και τα παιδιά πίσω στα σχολεία.

Εάν έχετε βαρεθεί να ψάχνετε συνταγές και να προσπαθείτε να σκεφτείτε κάθε μέρα τι θα μαγειρέψετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάποιες ιδέες και δικές μας προτιμήσεις.

Κάθε εβδομάδα σας ετοιμάζουμε ένα μενού, προσεγμένο και υγιεινό, διαλέγοντας 7 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Συνεχίζονται οι ψηλές θερμοκρασίες, έτσι σας προτείνουμε εύκολες και δροσερές συνταγές παρέα με τα ζυμαρικά Mitsides για να περάσετε λίγη ώρα στην κουζίνα και να ετοιμάσετε ελαφριά πιάτα για εσάς και την οικογένειά σας.

Δευτέρα 11/9

Αρχίζουμε την εβδομάδα με ένα νόστιμο κυρίως πιάτο για βραδινό για όλη την οικογένεια. Δοκιμάστε Κοτόπουλο με πιπεριές και μπύρα.

Τρίτη 12/9

Τα ζυμαρικά πρέπει πάντα να είναι στη διατροφή μας για να μας δίνουν δύναμη και προπάντων για τα παιδιά. Σας προτείνουμε μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για Ταλιατέλλι πέστο με λιαστές ντομάτες.

Τετάρτη 13/9

Μεσοβδόμαδα σας προτείνουμε ένα εύκολο γλυκό για όλους. Φτιάξτε γιαουρτένιο ζελέ με φράουλες.

Πέμπτη 14/9

Σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε μια εναλλακτική συνταγή Μπράουινις σοκολάτα-μέντα την οποία μας προσφέρει η Μιτσίδης.

Παρασκευή 15/9

Την Παρασκευή βγαίνει όλη η κούραση της εβδομάδας και έτσι σας έχουμε διαλέξει μια εύκολη συνταγή είτε για μεσημεριανό, είτε για βραδινό. Φτιάξτε Σαλάτα με κινόα, ντομάτα και αγγούρι.

Σάββατο 16/9

Αυτό το πιάτο θα το λατρέψουν τα παιδιά. Είναι ένα νόστιμο σνακ ή συνοδευτικό για όλους. Τσιπς κολοκυθάκια στο φούρνο.

Κυριακή 17/9

Το καρπούζι είναι από τα αγαπημένα φρούτα των Κυπρίων, έτσι εμείς σας έχουμε μια εναλλακτική και εύκολη συνταγή. Δοκιμάστε Ψητό καρπούζι με μέλι, δυόσμο και ξινομυζήθρα.