Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Maria Menounos  - Κεντρική Εικόνα

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Maria Menounos

Η ελληνοαμερικανίδα καλλίγραμη παρουσιάστρια Maria Menounos έχει κυκλοφορήσει το καινούριο της βιβλίο με τίτλο The Everyday’s Girl Guide to Cooking. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα και πολύχρωμη έκδοση την οποία αξίζει να αποκτήσεις. 

Πρόκειται για μία έκδοση που φιλοξενεί συνταγές τις οποίες φτιάχνει η παρουσιάστρια για να διατηρείται σε τέλεια φόρμα και όπως δηλώνει η ίδια, πρόκειται για υγιεινά και νόστιμα πιάτα σε αναλογία 75% (λάιτ και υγιεινά) και 25% (οτιδήποτε έστω κι αν είναι παχυντικό!).

"Η μαγειρική είναι μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες. Το βρίσκω πολύ χαλαρωτικό και επιπλέον δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου από το να μαγειρεύεις για τους αγαπημένους σου. Επίσης, μαγειρεύοντας έχεις καλύτερο έλεγχο της διατροφής σου", δηλώνει η Menounos η οποία με την διατροφή αυτή κατάφερε να χάσει 18 κιλά. 

Πρόκεται για συνταγές εύκολες, ιδανικές για εργαζόμενες και πολυάσχολες γυναίκες, απλές και νόστιμες. Η έκδοση περιλαμβάνει δεκάδες tips και τρικ. Επίσης πολλές light και υγιεινές συνταγές που θα καταπλήξουν. "Μου αρέσει να παίζω με τις γεύσεις", λέει η Menounos, "Απλά εκεί θέλει λίγη προσοχή στις ποσότητες"! 

* Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο The EveryGirl's Guide to Diet and Fitness: How I Lost 40 lbs and Kept It Off-And How You Can Too! από εδώ