Τα αναγνωρίζεις από την πεντανόστιμη γεύση τους, την εγγυημένη ποιότητα και την απαράλλακτη φρεσκάδα τους. Τώρα, θα τα ξεχωρίζεις και από το design τους, καθώς τα αγαπημένα μας τυριά Valio διατίθενται σε νέα, μοντέρνα και επανασφραγιζόμενη συσκευασία!

Πιο πρακτική και πιο λειτουργική, η νέα συσκευασία σφραγίζει με ασφάλεια τα προϊόντα. Αυτό σαφώς συμβάλει στη διατήρηση και φρεσκάδα της γεύσης, ενώ ταυτόχρονα μας λύνει τα χέρια σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση των τυριών στο ψυγείο.

Τα Valio σίγουρα τα γνωρίζεις από τη γεύση των αγαπημένων σου τυριών. Τώρα όμως θα τα λατρέψεις και από τη γεύση της νέας σειράς Valio PROfeel® Protein Snacks, με την οποία εμπλουτίζει την γκάμα της! Με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής για ολοένα και περισσότερα προϊόντα με υψηλή πρωτεΐνη,  η νέα σειρά Valio PROfeel® ανταποκρίνεται και προσφέρει υγιεινά πρωτεϊνούχα σνακ με υπέροχες γεύσεις. 

Η φινλανδική εταιρεία Valio ανοίγει νέους ορίζοντες στη γεύση, με τη νέα άφιξη στην Κύπρο, το τυρί Regato, ένα σκληρό, κίτρινο τυρί, γνωστό για το μοναδικό άρωμα και την ελαφρώς πικάντικη γεύση του. Το Valio Regato, είναι διαθέσιμο στο deli επιλεγμένων υπεραγορών όπως επίσης και σε δύο νέες συσκευασίες των 200g: σε φέτες και τριμμένο. Τα τυριά Valio συσκευάζονται φρεσκοκομμένα στις εγκαταστάσεις της ipH στην Κύπρο, για να διατεθούν την επόμενη κιόλας μέρα ολόφρεσκα στην αγορά. Αυτό ακριβώς καθιστά τη γεύση των τυριών Valio απαράμιλλη κι αναλλοίωτη,  ξεχωρίζοντάς τα από τα άλλα τυριά!

Μπορεί τα Valio να τα ξέρεις από την αγαπημένη γεύση ή γκάμα των τυριών τους… αλλά τώρα θα τα αγαπήσεις και για το βούτυρό τους!

Η οικογένεια της Valio μπορεί να είναι γνωστή για τα τυριά της έχοντας μια παράδοση πέρα των 60 χρόνων στην κυπριακή αγορά που τα διακρίνει για τη φρεσκάδα και τη γεύση τους…. τώρα όμως μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με γάλα χωρίς λακτόζη που σίγουρα θα αγαπήσετε!

Η σύγχρονη τάση στον χώρο της υγείας αναδεικνύει ότι οι καταναλωτές τείνουν να ζητούν ολοένα και περισσότερο προϊόντα με πρωτεΐνες. Αυτήν ακριβώς την επιθυμία τους εκπληρώνει επάξια το νέο VALIO PROfeel® που φέρνει κοντά μας η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.