ARLA PROTEIN: Νέα προϊόντα γι’ αυτούς που ζουν δυνατά - Κεντρική Εικόνα

ARLA PROTEIN: Νέα προϊόντα γι’ αυτούς που ζουν δυνατά

Η Arla Foods ανταποκρινόμενη στον αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που αναζητούν τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, προσθέτει στην γκάμα της τη σειρά ‘‘Arla Protein’’ με δύο νέα προϊόντα που θα λατρέψετε: το Αrla Cottage Cheese το Arla Quark καθώς και ακόμα ένα Arla Protein Drink με γεύση βανίλια.

          Πρόκειται για μια σειρά από προϊόντα που βοηθούν το σώμα και το πνεύμα πριν και μετά την άσκηση, καθώς διαθέτουν φυσική πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά, αποτελώντας τον ιδανικό σύµµαχο για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση.

Τα προϊόντα Arla Protein Drinks είναι θρεπτικά ροφήµατα γάλακτος ιδανικά για αύξηση και διατήρηση της µυϊκής µάζας. Διαθέτουν 25γρ πρωτεΐνης σε κάθε µπουκάλι, δηλαδή  40% περισσότερη πρωτεΐνη από το συνηθισµένο γάλα, καθαρά φυσικά συστατικά και χαµηλά λιπαρά, ενώ είναι διαθέσιμα σε 3 επιλογές γεύσεων: σοκολάτα, σοκολάτα µε 50% λιγότερη ζάχαρη και βανίλια .

Το Αrla Quark αποτελεί ένα φρέσκο, φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν που το απολαμβάνουμε ως επιδόρπιο γάλακτος µε χαμηλά λιπαρά. Διαθέτει 20γρ. φυσική πρωτεΐνη γάλακτος, 0.2 - 0.3% περιεκτικότητα σε λίπος, δεν περιλαμβάνει λακτόζη και προσφέρεται σε 2 επιλογές: φυσική γεύση και φράουλα. Φτιαγμένο από φυσικά συστατικά, αποτελεί ένα τέλειο γευστικό επιδόρπιο για όσους αθλούνται ή χρειάζονται περισσότερη ενέργεια.

Τέλος, το Arla Cottage Cheese συνδυάζει την απόλαυση του τυριού cottage με τα χαμηλότερα λιπαρά στην αγορά και µε την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος, αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και βιταµινών A & D., διαθέτει  20γρ. φυσική πρωτεΐνη γάλακτος  και είναι σίγουρα μια εξαιρετική εναλλακτική για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και αθλούνται. Προσφέρεται σε 3 επιλογές: φυσική γεύση, µε κόκκινο µύρτιλο/µήλο και ηλιόσπορους, κράνµπερι/σύκο και αµύγδαλα.

H Arla Foods μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της προσφέρει καθημερινά στο τραπέζι μας γαλακτοκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης. Προϊόντα που αγαπάμε καθημερινά να μοιραζόμαστε μέσα από μια πλούσια γκάμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή για φυσική γεύση, υγεία, ασφάλεια και ποιότητα.

Τη σειρά προϊόντων της Arla Foods εισάγει και διανέμει στην κυπριακή αγορά η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.