Η Arla Foods ανταποκρινόμενη στον αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που αναζητούν τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, προσθέτει στην γκάμα της τη σειρά ‘‘Arla Protein’’ με δύο νέα προϊόντα που θα λατρέψετε: το Αrla Cottage Cheese το Arla Quark καθώς και ακόμα ένα Arla Protein Drink με γεύση βανίλια.

          Πρόκειται για μια σειρά από προϊόντα που βοηθούν το σώμα και το πνεύμα πριν και μετά την άσκηση, καθώς διαθέτουν φυσική πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά, αποτελώντας τον ιδανικό σύµµαχο για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση.

Για όσους χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια καθημερινά, αλλά και όσους λατρεύουν τη γυμναστική και την καλή φυσική κατάσταση, η Arla Foods τους προσφέρει τώρα ένα νέο, δυνατό σύμμαχο! Tην πρωτοποριακή σειρά «Arla Protein» σε δύο μοναδικές επιλογές ροφημάτων: είτε με Χαμηλά λιπαρά, είτε με Χαμηλά λιπαρά και 50% λιγότερη ζάχαρη.

Νέα απόλαυση  - Κεντρική Εικόνα

Νέα απόλαυση

Το νέο Weetabix Protein προσθέτει το πιο αξιόπιστο και βασικότερο μακροθρεπτικό συστατικό, την Πρωτεΐνη, στην καθημερινότητα μας προσφέροντας κάτι εντελώς μοναδικό και καινοτόμο.