Η Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers LTD φέρνει κοντά σας τα νέα, νόστιμα και υγιεινά σνακ Deliciously Ella. Η πλούσια γκάμα από μπαλίτσες ενέργειας και μπάρες βρώμης απευθύνεται σε vegan και vegetarian κοινό, αλλά και σε άτομα που ακολουθούν ένα healthy lifestyle, απολαμβάνοντάς τα ως πρωινό ή απογευματινό σνακ.  

Η Arla Foods ανταποκρινόμενη στον αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που αναζητούν τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, προσθέτει στην γκάμα της τη σειρά ‘‘Arla Protein’’ με δύο νέα προϊόντα που θα λατρέψετε: το Αrla Cottage Cheese το Arla Quark καθώς και ακόμα ένα Arla Protein Drink με γεύση βανίλια.

          Πρόκειται για μια σειρά από προϊόντα που βοηθούν το σώμα και το πνεύμα πριν και μετά την άσκηση, καθώς διαθέτουν φυσική πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά, αποτελώντας τον ιδανικό σύµµαχο για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση.

Νεανικό design, με ελεύθερο πνεύμα. Μια παιχνιδιάρικη όψη της μόδας. Ενσαρκώνοντας το «Live Young»!

Η μάχη δόθηκε στις  15.10.2017, σε κατασκηνωτικούς χώρους κοντά στις Πλάτρες.

Η οικογένεια της Valio μπορεί να είναι γνωστή για τα τυριά της έχοντας μια παράδοση πέρα των 60 χρόνων στην κυπριακή αγορά που τα διακρίνει για τη φρεσκάδα και τη γεύση τους…. τώρα όμως μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με γάλα χωρίς λακτόζη που σίγουρα θα αγαπήσετε!

Η σύγχρονη τάση στον χώρο της υγείας αναδεικνύει ότι οι καταναλωτές τείνουν να ζητούν ολοένα και περισσότερο προϊόντα με πρωτεΐνες. Αυτήν ακριβώς την επιθυμία τους εκπληρώνει επάξια το νέο VALIO PROfeel® που φέρνει κοντά μας η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Για όσους χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια καθημερινά, αλλά και όσους λατρεύουν τη γυμναστική και την καλή φυσική κατάσταση, η Arla Foods τους προσφέρει τώρα ένα νέο, δυνατό σύμμαχο! Tην πρωτοποριακή σειρά «Arla Protein» σε δύο μοναδικές επιλογές ροφημάτων: είτε με Χαμηλά λιπαρά, είτε με Χαμηλά λιπαρά και 50% λιγότερη ζάχαρη.