Deluxe γεύσεις για τα Χριστούγεννα στα Lidl - Κεντρική Εικόνα

Deluxe γεύσεις για τα Χριστούγεννα στα Lidl

Deluxe δείπνο στη Lidl food academy

Ξανά φέτος τις γιορτές, τα Lidl φέρνουν την εορταστική σειρά προϊόντων DELUXE σε όλα τα καταστήματά τους στην Κύπρο.  Εκλεκτά γεύματα, αλλαντικά και τυριά, ξηροί καρποί και εξωτικά επιδόρπια, σάλτσες, μπαχαρικά και πατέ, έρχονται και φέτος να νοστιμίσουν τα γεύματα των γιορτών.  

Ένα τέτοιο Χριστουγεννιάτικο Deluxe δείπνο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στις 5 Δεκεμβρίου τριάντα τυχεροί πελάτες της Lidl στο ‘σπίτι των γεύσεων’, τη Lidl Food Academy!  Οι τυχεροί επιλέχθηκαν μετά από διαγωνισμό που διεξάχθηκε στη Facebook σελίδα της Lidl.

Το μενού, παρασκευασμένο αποκλειστικά με προϊόντα της Lidl, επιμελήθηκε ο σεφ Παννίκος Λουκά, ο οποίος ανέφερε ότι η σειρά Deluxe, θα προσφέρει ξεχωριστές, γιορτινές γεύσεις στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας και θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας. 

Το μενού περιλάμβανε σούπα βελουτέ κολοκύθας με πιπερόριζα και πορτοκάλι , τόνο ‘Τατάκι’ και αστακό, αρνί σε κρούστα μυρωδικών, στήθος ορτυκιού με μανιτάρι Πορτομπέλο, moelleux σοκολάτας με παγωτό, ποικιλία τυριών και επιλογές κρασιών.

Οι προσκεκλημένοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το δείπνο και τις γκουρμέ, εξαίσιες γεύσεις DELUXE, που δίνουν άλλο αέρα στο τραπέζι, σε τιμές και ποιότητα LIDL!

Αν λοιπόν, θέλετε και εσείς το τραπέζι σας να μην είναι μόνο γιορτινό, αλλά και εκλεκτικό, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της Lidl και ανακαλύψτε όλες τις Deluxe επιλογές που μπορούν να σας προσφέρουν. Τα προϊόντα DELUXE είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Lidl παγκύπρια, μέχρι το τέλος των γιορτών.