Στη Lidl Food Academy μπήκαμε σε εορταστική διάθεση!

 

Στις 26 Νοεμβρίου εκλεκτοί συνεργάτες και εκπροσώποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ με κρασιά από την γκάμα της Lidl Κύπρου.

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία και να ταξιδέψουν με την τζαζ μπάντα και την μοναδική φωνή της Sarah Fenwick, που με τους ήχους της μουσικής τους έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

 

 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ LIDL FOOD ACADEMY

 

Ένα νέο, φιλόδοξο πρόγραμμα EKE ξεκινά η Lidl Cyprus, με το οποίο θέλει να προσφέρει μαγειρικές και διατροφικές γνώσεις, στους μαθητές και παράλληλα να τους διδάξει να αναζητούν, και να εκτιμούν το υγιεινό, «σπιτικό» φαγητό.

 

Με 15.000 Ευρώ στηρίζει η Lidl Κύπρου τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αττική, στο πλαίσιο της εκπομπής του Alpha Κύπρου ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Τηλεμαραθώνιος για την οικονομική στήριξη των πληγέντων). 

Η Lidl Κύπρου προσέφερε το υψηλότερο ποσό τη βραδιά του τηλεμαραθωνίου, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση συνολικού ποσού που ξεπερνά τις 200.500 Ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στην προσφορά του κυπριακού κράτους στο ελληνικό για την ανακούφιση των πληγέντων.

Ένα ενδιαφέρον και διαχρονικά επίκαιρο θέμα, διάλεξε η Lidl Food Academy το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, για το μάθημα μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της, στη Λευκωσία.

Νόστιμες και Χριστουγεννιάτικες συνταγές, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο εορταστικό μάθημα μαγειρικής, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου,  στη Lidl Food Academy.

Deluxe δείπνο στη Lidl food academy

Με μεγάλο χορηγό τη Lidl Cyprus πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου το δεύτερο ετήσιο Φιλανθρωπικό ‘Δείπνο Αγάπης’ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο,  παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο βοηθό στην κουζίνα

Στη Lidl Cyprus κάνουμε καθημερινά πράξη τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο, έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Newsfeed