Χρόνια πολλά LIDL FOOD ACADEMY!  - Κεντρική Εικόνα

Χρόνια πολλά LIDL FOOD ACADEMY!

Η αγαπημένη μας ακαδημία κλείνει 1 χρόνο ζωής και το γιορτάζει μαζί μας.

Θυμάμαι όταν πρωτοάνοιξε, μυρωδιές, αρώματα, γεύσεις, άνθρωποι χαμογελαστοί. Μα πάνω από όλα, άνθρωποι χορτάτοι!

Ένα χρόνο τώρα, η Lidl Food Academy μας έχει μάθει να μαγειρεύουμε, ιταλικά, γαλλικά, ελληνικά, μας έχει ταξιδέψει σε απίστευτες διαδρομές μεταμορφώνοντας τον κόσμο σε γευστικές συνταγές. Όπου ονειρεύεσαι να βρεθείς απλά πηγαίνεις στη Lidl Food Academy και μέσα από μια συνταγή που μαθαίνεις, ανοίγουν οι ορίζοντές σου.

Εκεί μάθαμε να φιλετάρουμε ψάρι μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου, μάθαμε πώς να φτιάχνουμε από αβγά ποσέ μέχρι γλυκόξινη σάλτσα. Εκεί μάθαμε ότι το βασικότερο συστατικό το γεύεσαι με κλειστά μάτια. Και αυτό είναι η εμπιστοσύνη.

Με τα μαθήματα μαγειρικής που διοργανώνονται μπορείς και εσύ να γίνεις ο σεφ της κουζίνας σου. Να πειραματιστείς, να γνωρίσεις και να έρθεις σε αληθινή επικοινωνία με όλους όσοι θα απολαύσουν τα δημιουργικά σου πιάτα. Και όταν θα σε ρωτήσουν «μα που τα έμαθες όλα αυτά;» Θα απαντήσεις με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση «μα στην Lidl Food Academy φυσικά». Η μαγειρική δεν είναι κληρονομικό χάρισμα, είναι αγάπη και αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα που μας δίδαξε η Ακαδημία.

Χρόνια της πολλά και … νόστιμα!