Εστιατόριο στο Ισραήλ παίρνει το foodography σε άλλο επίπεδο  - Κεντρική Εικόνα

Εστιατόριο στο Ισραήλ παίρνει το foodography σε άλλο επίπεδο

Το ντούο "φαγητό και instagram" αποτελεί για τους απανταχού instagrammers το απόλυτο must. Απ' τα γκουρμέ πιάτα των πιο ακριβών εστιατορίων στο φαγητό της μαμάς, η φρενίτιδα του λεγόμενου "Foodography" καλά κρατεί. Ένα εστιατόριο, μάλιστα, στο Ισραήλ έχει πάρει την φρενίτιδα αυτή σε... άλλο επίπεδο! 

Το εστιατόριο Catit στο Τελ Αβίβ, σε συνεργασία με το τοπικό οινοποιείο Carmel Winery και τον ταλαντούχο καλλιτέχνη κεραμοποιό Adi Nissani δημιούργησαν μια σειρά από πιάτα αποκλειστικά για το... Instagram. Με απώτερο στόχο το φαγητό που σερβίρεται εκεί να 'ναι ιδιαίτερα ελκυστικό και... φωτογενές, το Catit συνδυάζει το γκουρμέ με την ανάγκη του instagrammer να ανεβάσει ακόμη μία καλή φωτογραφία. Με το κόστος να είναι λιγάκι ανεβασμένο, σημειώστε πως στοιχίζει $155 το άτομο, οι φανατικοί του είδους δεν φαίνεται να πτοούνται. Πιάτα που περιστρέφονται, για να πετύχετε καλή λήψη, πιάτα που ανασηκώνονται, για να έχετε καλό φωτισμό, το Catit δημιουργεί ένα νέο trend.

 

 

Το "Foodography" υποβοηθείται απ' την ειδική βαση στα πιάτα του εστιατορίου το οποίο διοργανώνει συχνά φωτογραφικά εργαστήρια, σε συνεργασία με food stylists, διδάσκοντας στους επίδοξους φωτογράφους τα μυστικά food photography! 

Δες το σχετικό βίντεο: 

Newsfeed