Όταν πρόκειται για γυμναστήριο, υγεία και ομορφιά, το Instagram μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για έμπνευση. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι είναι αδύνατο πάντα να δείχνουμε στα καλύτερά μας, πάντα να τρώμε προσεγμένα ή να βρισκόμαστε συνέχεια σε διάφορα εξωτικά μέρη. Όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αχρείαστη πίεση και άγχος. Στο τέλος της ημέρας, η ‘offline’ ζωή μας είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη σημασία.

Η αποθεωτική ανάρτησή του στο Instagram για τον Έλληνα σεφ

Η Kari Young (aka @meatballssmama) δημοσιεύει καθημερινά στο λογαριασμό της στο Instagram απίστευτες φωτογραφίες φαγητών, ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες followers της. Πώς τα καταφέρνει;

Το ντούο "φαγητό και instagram" αποτελεί για τους απανταχού instagrammers το απόλυτο must. Απ' τα γκουρμέ πιάτα των πιο ακριβών εστιατορίων στο φαγητό της μαμάς, η φρενίτιδα του λεγόμενου "Foodography" καλά κρατεί. Ένα εστιατόριο, μάλιστα, στο Ισραήλ έχει πάρει την φρενίτιδα αυτή σε... άλλο επίπεδο! 

Επιδόρπιο με όψη... instagram - Κεντρική Εικόνα

Στο "How to cook that" η γνωστή για τις ευφάνταστες ιδέες της Ann Reardon εξηγεί βήμα βήμα πως να φτιάξουμε ένα επιδόρπιο με όψη... instagram. 

To instagram έχει γίνει μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με αναρίθμητους ανθρώπους να ανεβάζουν καθημερινά όχι μόνο selfies, αλλά και τα αγαπημένα τους πιάτα.

Η Ann Reardon εξηγεί βήμα-βήμα πώς μπορούμε να φτιάξουμε μία πρωτότυπη τούρτα από μους σοκολάτας σε όψη… Instagram.