Παρουσίαση του MONSIEUR CUISINE EDITION PLUS από τον σεφ Λαζάρου - Κεντρική Εικόνα

Παρουσίαση του MONSIEUR CUISINE EDITION PLUS από τον σεφ Λαζάρου

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο βοηθό στην κουζίνα

Η παρουσίαση της υπερσύγχρονης κουζινομηχανής Monsieur Cuisine Edition Plus πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, στη Lidl Food Academy, από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου και τον σεφ Κων/νο Πετεβίνο. Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε μαγειρική επίδειξη από τους δύο σεφ, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκομένους και εκπροσώπους των ΜΜΕ να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με το Monsieur Cuisine Edition Plus, αποκτώντας έτσι μια προσωπική εμπειρία για το τι προσφέρει.

Μοντέρνο, πρακτικό και επαγγελματικό, κατάλληλο για μαγείρεμα, ψήσιμο, βράσιμο στον ατμό, ζύμωμα, ζύγισμα, και άλλες πολλές μαγειρικές λειτουργίες, υπόσχεται να κάνει το καθημερινό μαγείρεμα, πραγματική απόλαυση!

Παρέχει τη δυνατότητα για ρυθμιζόμενη θερμοκρασία για μαγείρεμα ακριβείας, καθώς και οθόνη ενδείξεων για ρύθμιση της ώρας και της ταχύτητας. Είναι ιδανικό για σούπες, σάλτσες, smoothies, λαχανικά, κρεατικά, ζυμαρικά, ψάρι, μαρμελάδες, ζύμες, dips και πολλά άλλα.

Βελτιώνουν τη ζωή μας

Στο Sigmalive μίλησε ο Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μοιράστηκε συμβουλές και μυστικά για τον νέο βοηθό στην κουζίνα. «Υπάρχει μια παροιμία στην Ελλάδα, που λέει ότι τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα. Όσο βελτιώνονται τα μηχανήματα, τόσο καλυτερεύουν και οι τεχνικές μας», είπε και χαμογέλασε.

«Εγώ όταν ξεκίνησα να μαγειρεύω, μαγείρευα στις σόμπες του πετρελαίου. Αντιλαμβάνεστε ότι οι χρόνοι ήταν πολύ περισσότεροι και τότε για να τρίψεις ένα καρότο έπρεπε να πάρεις τον τρίφτη και να τρίψεις λίγο νύχι, λίγο δάχτυλο και αρκετά καρότα. Τώρα δεν χρειάζεται να τα κάνεις αυτά. Οι εταιρείες και οι βιομηχανίες σκέφτονται για εμάς για να βελτιώσουν τη ζωή μας»,  εξήγησε ο κ. Λαζάρου.

Έχει εφαρμογές για όλους

Αυτό το μηχάνημα, η κουζινομηχανή που έχει φέρει η lidl, έχει εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον επαγγελματία μέχρι τον φοιτητή. «Σας λέω ότι το πήρα κι εγώ για την κόρη μου που είναι φοιτήτρια. Γιατί; Γιατί μπορεί χτυπήσει, να ανακατέψει, να αχνίσει, να μαγειρέψει, να κάνει γλυκό, ζύμες. Είναι το ιδανικό μηχάνημα για τέσσερα άτομα. Με το Monsieur Cuisine Plus μπορείτε να εκμεταλλεύεστε τον χρόνο και να φτιάξετε δύο φαγητά ταυτόχρονα. Επιπλέον, εκτός από φαγητά, φτιάχνει και smoothies και άλλα ροφήματα», τόνισε.

Ερωτηθείς για την ποιότητα των φαγητών, ο σεφ είπε ότι το Monsieur Cuisine Plus όχι μόνο δεν μειώνει την ποιότητα, αντίθετα την αυξάνει, γιατί μαγειρεύει στον ατμό πολύ πιο υγιεινά.

Εξήγησε επίσης ότι για τους επαγγελματίες είναι βοηθητικό επειδή χτυπάει σε πολύ υψηλές στροφές και πετυχαίνει υφές στις διάφορες σάλτσες, σούπες κ.λπ., ενώ όσον αφορά τους χομπίστες τούς βοηθάει να μαγειρεύουν διαφορετικά φαγητά πολύ πιο εύκολα και με τη βοήθεια του βιβλίου συνταγών, το οποίο δίνεται δωρεάν με το Monsieur Cuisine Plus kit.

Υπάρχει και εγγύηση

Σχετικά με την εγγύηση, ο σεφ είπε ότι υπάρχει και κάλυψη και service στην Κύπρο, ενώ εάν χρειαστεί το μηχάνημα να σταλεί στη Γερμανία, τα έξοδα τα καλύπτει η lidl, έτσι ο πελάτης δεν επιβαρύνεται παρά μόνο το ανταλλακτικό, και πάνω απ’ όλα έχει και εγγύηση.

«Η τιμή του Monsieur Cuisine Plus είναι πολύ δελεαστική και προσιτή για όλους, από τους φοιτητές, τους οικογενειάρχες, τους χομπίστες, μέχρι και τους επαγγελματίες για να υπάρχει στον πάγκο της κουζίνας τους. Γι’ αυτό και εγώ λέω ότι είναι ο βοηθός μου», είπε χαμογελώντας ο κ. Λαζάρου. 

Ανταποκρίθηκε στις σκληρές δοκιμασίες

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου και έτσι τα κριτήρια και οι ανάγκες του είναι πολύ απαιτητικές. «Το Monsieur Cuisine Plus πραγματικά ανταποκρίθηκε στις σκληρές πρόβες και δοκιμασίες. Ακόμη και εγώ που έχω εστιατόριο και τα μηχανήματα χειρός τα εξαντλούμε, τα διαλύουμε και τα φτάνουμε στα όρια, το Monsieur Cuisine Plus έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω και γι’ αυτό λέω ότι είναι ο καλός μου σύντροφος και βοηθός».  

Τέλος, ο κ. Λαζάρου πρόσθεσε ότι «το καινούργιο αυτό απόκτημα μαζί με το βιβλίο συνταγών σε βάζει να δοκιμάζεις και να σκέφτεσαι διαφορετικά φαγητά ή γλυκά που δεν θα έκανες προτού πάρεις το μηχάνημα. Και πιστέψτε, με το μηχάνημα αυτό θα φτιάξετε φαγητά που θα εντυπωσιάσουν σε ένα τραπέζι».  

Πού θα βρείτε το Monsieur Cuisine Edition Plus; 

Το Monsieur Cuisine Edition Plus θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Lidl από τις 4 Δεκεμβρίου, σε συσκευασία που περιλαμβάνει βιβλίο μαγειρικής με 200 συνταγές για περισσότερες μαγειρικές εμπειρίες.

 

Της Μήνας Χρυσάνθου