Αύριο είναι η μεγάλη γιορτή του κρέατος, η Τσικνοπέμπτη.

Ο ρόλος της μαρινάδας είναι διπλός. Κατ’ αρχάς μαλακώνει τις τροφές, κυρίως το κρέας που το έχει και περισσότερο ανάγκη. Όμως έχει και έναν άλλο ρόλο. Αυτό της γεύσης.

Πάμε … Hollywood; - Κεντρική Εικόνα

Πάμε … Hollywood;

Θέλεις λίγη Χολιγουντιανή χλιδή; Διψάς για art deco και γεύσεις αξιώσεων; Τότε σου βρήκα το εστιατόριο που σου ταιριάζει.

Σήμερα, στις πλείστες γειτονιές της χώρας μας, θα ακούγονται μουσικές, ποτήρια να τσουγκρίζουν και παρέες να συνωστίζονται πάνω απ’ τις ψησταριές που θα ψήνουν ζουμερά κρέατα και, βεβαίως, την παραδοσιακή κυπριακή σούβλα. 

Ο προορισμός των foodlovers - Κεντρική Εικόνα

Ο προορισμός των foodlovers

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας και 7 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, η Foodsaver ποιότητα υπερέχει και γίνεται προορισμός για τους εγχώριους foodlovers! 

Ένα φαγητό με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων και ξεκινάει με την δημιουργία και χρήση δοχείων που επέτρεπαν στο νερό να διατηρείται ζεστό. Οι σούπες, ένα σχετικά εύκολο και αγαπημένο πιάτο του Χειμώνα, έχουν αυτή την εποχή την τιμητική τους.  

Αν τρώγαμε ποτέ ένα βασιλικό γεύμα, μάλλον θα ήταν κάπως έτσι: με σπάνια κρεατικά, ιδιαίτερες γεύσεις και τρόφιμα που έχουν παρασκευαστεί με τρόπο τόσο ξεχωριστό, ώστε να αξίζουν την περιουσία που διατέθηκε για να βρεθούν στο πιάτο και στο στομάχι μας.

Newsfeed