Πιστεύεις ότι τρως μόνο όταν πραγματικά πεινάς;

Για σκέψου λίγο μια κουραστική μέρα στη δουλειά και μετά στο δρόμο με τόσους ασυνείδητους οδηγούς.. Ακόμα και όταν νιώθεις θυμό, λύπη, θλίψη, μοναξιά, άγχος και όποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα μπορεί να βιώνεις μέσα στην καθημερινότητα. Όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα οδηγούν στην κατανάλωση τροφής πλούσιες σε θερμίδες, αυξημένα λιπαρά, γλυκά ή/και αλμυρά σνακ. Βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλα αυτά είναι ότι καταναλώνονται χωρίς να υπάρχει πείνα.

07:00  Ξυπνάει, πίνει γρήγορα ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη, ντύνεται και φεύγει για την δουλειά.

10:00  Ακούει την κοιλιά της να γουργουρίζει από την πείνα αλλά προσπαθεί να το αγνοήσει και έτσι πίνει ένα δεύτερο φλιτζάνι πράσινο τσάι.

14:00  Μεσημέρι, επιστρέφει σπίτι για το μεσημεριανό διάλειμμα και φτιάχνει ένα μπολ σαλάτα με 1 αυγό και προσπαθεί να φάει όσο πιο λίγο γίνεται.

15:00  Επιστρέφει στη δουλειά και πίνει ένα αναψυκτικό Zero (για να μην καταναλώσει άλλες θερμίδες), ελπίζοντας ότι θα μειώσει έστω και λίγο την πείνα της.

Ανάλογα με το ζώδιό σου ανακαλύπτεις τι σου αρέσει περισσότερο

Αναρωτιέσαι πως μεγάλωσαν τα παιδιά της πριγκίπισσας Νταιάνα; Βρετανός σεφ αποκαλύπτει

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι τρώει καθημερινά η Βασίλισσα Ελισσάβετ; Όχι για κανένα άλλο λόγο από απλή περιέργεια.

Αυτό που ξέρεις σίγουρα είναι ότι τσικνίζεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Όλοι μας πίνουμε ένα δυο ποτηράκια την πρωτοχρονιά για να ευχηθούμε για τον καλό το χρόνο. Ξέρεις όμως με ποιες γεύσεις ταιριάζει η σαμπάνια;

Τα τυχερά φαγητά του 2017 - Κεντρική Εικόνα

Τα τυχερά φαγητά του 2017

Κάθε χώρα έχει τις δικές της δεισιδαιμονίες. Μάθε ποια είναι τα φαγητά που θεωρούνται ότι φέρνουν τύχη για την Πρωτοχρονιά

Όσο πιο πολύ πλησιάζουμε προς την καρδιά του χειμώνα και οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν, τόσο η επιθυμία για ζεστά, λαχταριστά φαγητά αυξάνεται. Η σούπα είναι ένα από αυτά, καθώς πρόκειται για μια επιλογή, η οποία μπορεί κάλλιστα να ‘ανοίξει’ την όρεξη, ως ελαφρύ ορεκτικό, αλλά και να καταναλωθεί με μεγάλη ευχαρίστηση ως ένα θρεπτικό, κυρίως πιάτο.

Όπως και εγώ έτσι και εσύ, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις νέες προτάσεις από τον Jamie Oliver που μας σερβίρει στο Jamie’s Italian.

Newsfeed