6 λόγοι για να τρως σοκολάτα κάθε μέρα!  - Κεντρική Εικόνα

6 λόγοι για να τρως σοκολάτα κάθε μέρα!

Ποιος είπε ότι δεν πρέπει να τρώμε σοκολάτα; Ποιος κατηγορεί τους chocolate lovers; Ποιος μας επιβάλλει ότι πρέπει να αισθανόμαστε ένοχοι όταν απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας σοκολάτα;

Μην αφήνεις κανέναν να σε επηρεάζει αρνητικά και να μην σου επιτρέπει να τρως τη σοκολάτα σου. Εμείς τα παιδιά του Cooking τρώγοντας σοκολάτα φυσικά αποφασίσαμε έτσι στα γρήγορα να σου παραθέσουμε μόνο 6 από τους εκατοντάδες λόγους που αποδεικνύουν ότι η σοκολάτα είναι ότι καλύτερο σου έχει συμβεί ακόμα και από το σεξ!

1. Το αξίζεις

Το να σου αγοράζεις την αγαπημένη σου σοκολάτα είναι σα να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για μια δύσκολη μέρα στο γραφείο.

2. Σου κάνει καλό

Η μαύρη σοκολάτα λειτουργεί όπως την καφείνη μόνο που αν την φας νύχτα μπορείς να κοιμηθείς. Επίσης, σε βοηθά στην συγκέντρωση και μειώνει τις πιθανότητες για καρδιακά.

3. Βοηθά στο σεξ

Αγάπη μου η σοκολάτα ανεβάζει τη λίμπιντο της γυναίκας σε τέτοια σημεία που είναι ισοδύναμη της … πράξης!

4. Έχει ενδορφίνες

H Elle Woods είπε «οι ενδορφίνες σε κάνουν χαρούμενη. Οι χαρούμενες γυναίκες δεν σκοτώνουν τους άνδρες τους πάνω στα νεύρα. Απλά, δεν το κάνουν!»

5. Είναι το σώμα σου και θα το κάνεις ότι θέλεις

Το πώς θα χειριστείς το σώμα σου μετά από μια μέρα σοκολατο-ακολασίας είναι δικό σου θέμα. Ο Μιχάλης για παράδειγμα κάνει γυμναστική, η Κάκια γιόγκα, ο Κωνσταντίνος δεν κάνει τίποτα και η Ιωάννα περπατάει. Το σώμα σου είναι ο ναός σου κάνε τον ότι θέλεις.

6. Η σοκολάτα χαμηλώνει τα επίπεδα στρες

Όταν έχεις μια έντονη μέρα απλά, τσίμπησε λίγη σοκολάτα και θα είσαι πολύ καλύτερα. Θα είσαι ευτυχισμένη, θα χαμογελάς θυμήσου τις ενδορφίνες.