Πες τις ευχές σου με … Oliorama - Κεντρική Εικόνα

Πες τις ευχές σου με … Oliorama

Τα δώρα μας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων προσπαθούμε να περιέχουν αγάπη, να είναι πρωτότυπα και ελπίζουμε να εκτιμηθούν από τα πρόσωπα που τα λαμβάνουν, ανεξαρτήτως αξίας. Εσύ θα έκανες δώρο … λάδι;

Την προσφορά ελαιολάδου ως δώρο, άρχισαν να υιοθετούν οι Ιταλοί και έχει εξαπλωθεί σιγά σιγά σε όλες τις χώρες της Μεσογείου. Μια κασετίνα Οliorama, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ένα 100% Ελληνικό προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει εξαιρετικά την απλότητα με την Ελληνική παράδοση και την κληρονομιά του παρελθόντος, μπορεί να γίνει ένα πρωτότυπο και ιδαίτερο δώρο για τους αγαπημένους σας, ειδικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που δεχόμαστε προσκλήσεις για γεύματα. Το ελαιόλαδο άλλωστε,  είναι κυρίαρχο στοιχείο της Μεσογειακής διατροφής, η οποία έχει αναγνωριστεί ως «άυλη πνευματική κληρονομιά της ανθρωπότητας." Υιοθετήστε φέτος και εσείς την προσφορά ελαιολάδου ως δώρο, μια πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Άλλωστε το OLIORAMA είναι βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΓΕ είναι πρώιμης συγκομιδής από Βιολογικούς ελαιώνες στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, , σε ένα από τα καλύτερα αγροκτήματα στην Ελλάδα. Η εμπειρία των τριών γενεών συνδυάζεται με τα στοιχεία της φύσης μέσα σε ένα υψηλής ποιότητας ελληνικό  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. (Περιορισμένης Συγκομιδής).

 

 

Συσκευασίες:

Extra Virgin Olive Oil 

Oliorama Exclusive PGI Olympia   (1x500ml gift packaging)

Oliorama PGI Olympia (250ml-500ml-750ml /1x500ml -2x500ml gift packaging)

 

Organic Extra Virgin Olive Oil  

Oliorama BIO Exclusive PGI Olympia (1x500ml gift packaging)

Oliorama BIO PGI Olympia  (250ml-500ml-750ml /1x500ml -2x500ml gift packaging)

 

 

 
 

Για περαιτέρω επικοινωνία / πληροφορίες: 

 

Oliorama: Τηλ: 26210 31802, 6980 361188, 6944 790287

email:  info@oliorama.gr, digital@oliorama.gr

Site: http://www.oliorama.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/OlioramaExtraVirginOliveOil