Ζιβανία και χαλούμι ο καλύτερος … φεστιβαλικός συνδυασμός! - Κεντρική Εικόνα

Ζιβανία και χαλούμι ο καλύτερος … φεστιβαλικός συνδυασμός!

Και φέτος από τις 6 έως τις 13 Νοεμβρίου διοργανώνεται στις κοινότητες Άλωνα και Πελενδρίου σε συνεργασία με την εταιρία ανάπτυξης και προβολής Τροόδους, το φεστιβάλ ζιβανίας.

Η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη Κύπρου είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς στο φεστιβάλ Ζιβανίας, άλλωστε ζιβανία και χαλλούμι είναι ο καλύτερος γευστικός συνδυασμός.

Στο φεστιβάλ, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αυθεντικές γεύσεις της κυπριακής παράδοσης όπως η ζιβανία αλλά και το αυθεντικό χαλλούμι, το οποίο η εταιρεία προσφέρει άφθονο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ!

Το αυθεντικό χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ φτιάχνεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ελέγχου, γνήσια υλικά και 100% κυπριακό αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα στην υπερσύγχρονη μονάδα της εταιρείας στη Λεμεσό. Η παραγωγή του στηρίζεται σε παραδοσιακή συνταγή και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο του άρωμα και ταυτόχρονα για τη μοναδική του γεύση.

Στο φεστιβάλ Ζιβανίας οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής, από το άλεσμα των σταφυλιών μέχρι την απόσταξη ζιβανίας στο Πελένδρι στις 13/11. Εκεί μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά φαγητά και διάφορα τοπικά προϊόντα που προσφέρονται σε όλους με στόχο την προβολή της κυπριακής γαστρονομίας.