Άνοιξη. Καιρός να δώσεις στην κουζίνα σου  ένα καλό… καθάρισμα! - Κεντρική Εικόνα

Άνοιξη. Καιρός να δώσεις στην κουζίνα σου ένα καλό… καθάρισμα!

Υποδεχθείτε την άνοιξη με αστραφτερή κουζίνα, χωρίς άγχος! Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση και φυσικά ένα αντάξιο σύμμαχο καθαριότητας στα δύσκολα! Τα Προϊόντα Φροντίδας & Καθαριότητας Σπιτιού Scotch-Brite™ αποτελούν μια «υπερδύναμη» στα χέρια σας που γίνεται πραγματικά ακατανίκητη -ακόμα και στους πιο σκληρούς λεκέδες της κουζίνας- ειδικότερα αν συνδυαστούν με μικρά μυστικά καθαριότητας που αξίζει να ξέρετε! Ενημερωθείτε για τα πάντα και καλό… ξε-καθάρισμα!

Εξοπλίστε το ντουλάπι σας με έξυπνες λύσεις

Ξίδι

Πέρα από τη μαγειρική, το ξίδι είναι ένα από τα πιο παλιά και αποτελεσματικά φυσικά καθαριστικά, καθώς είναι ένα φυσικό όξινο υγρό το οποίο διαλύει τα λίπη, τη μούχλα, τα βακτήρια και τα μικρόβια.

 

Πανί Γενικής Χρήσης

Ανθεκτικό, απορροφητικό, πλένεται στο πλυντήριο και θα γίνει το δεξί σου χέρι στις δουλειές του σπιτιού. Χρησιμοποιήστε το από τον πάγκο της κουζίνας, τον φούρνο μικροκυμάτων, τα ντουλάπια μέχρι τις διάφορες επιφάνειες του σπιτιού. Για περισσότερη απορροφητικότητα, χρησιμοποιήστε το όπου μπορείτε αντί για χαρτί κουζίνας.

 

Σφουγγάρι EXTREME

Το Σφουγγάρι EXTREME έχει ένα εξαιρετικά δυνατό συρματάκι, που καθαρίζει ακόμη και τα καμένα λίπη εύκολα και αποτελεσματικά. Έχει μεγάλη διάρκεια και είναι ιδανικό για κατσαρόλες, τηγάνια, σχάρες και ταψιά.

 

Καφετιέρα

Επειδή δεν είναι εύκολο να διατηρείτε την κουζίνα σε άψογη κατάσταση, εξοπλιστείτε με μιας υψηλής ποιότητας καφετιέρα, που θα σας δίνει δύναμη τη στιγμή που τα δικά σας αποθέματα ενέργειας εξαντλούνται.

 

Κοινά καθαριστικά, θεϊκά αποτελέσματα

Λεμόνι

Ο χυμός λεμονιού περιέχει οξύ, που μπορεί να σκοτώσει τα περισσότερα είδη μούχλας και υγρασίας. Εφαρμόστε ίση ποσότητα χυμού λεμονιού και νερού στο σημείο που θέλετε, αφήστε το μείγμα για 10 λεπτά και έπειτα πλύνετε με σαπούνι και ζεστό νερό. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

 

 

Λευκό Ξίδι

Διαλύει το λίπος, τη μούχλα, τα βακτήρια και τα μικρόβια.
Αναμείξτε το με νερό και καθαρίστε το εσωτερικό του ψυγείου με το Σφουγγάρι Colori που Δεν Χαράζει ή με μια Ξηρή Απορροφητική Πετσέτα.

 

Μαγειρική Σόδα

Εξουδετερώνει τις οσμές όταν αντιδρά με άλλα χημικά.
Πασπαλίστε την στο κάτω μέρος του κάδου σας, πριν βάλετε τη σακούλα σκουπιδιών και αν επιθυμείτε  ακόμη περισσότερο άρωμα, χρησιμοποιήστε τις Σακούλες Απορριμμάτων Scotch-Brite™.

 

Αλάτι

Βοηθά στην απορρόφηση των υγρών, πριν εμποτίσουν και λεκιάσουν το χαλί. Καλύψτε τον λεκέ με αλάτι, αφήστε το μέχρι να στεγνώσει κι έπειτα σκουπίστε το με την ηλεκτρική σκούπα.

 

Για τους λάτρεις της… extreme καθαριότητας

Ξεραμένα λίπη

Μόλις έχετε απολαύσει τον παράδεισο του λιωμένου τυριού στη μακαρονάδα σας, αλλά τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ξεραμένα λίπη στο ταψί;  Με το Σφουγγάρι EXTREME* καθαρίζετε με extreme ευκολία προσθέτοντας λίγες σταγόνες υγρού πιάτων στο ταψί και τρίβοντας κάτω από ζεστό νερό.

Καμένα λίπη

Μαγειρέψατε και το απολαύσατε… αλλά τώρα απορείτε πώς θα εξαφανίσετε το καμένο λίπος στη βάση της κατσαρόλας; Γεμίστε την κατσαρόλα ή το τηγάνι με ζεστό νερό και τρίψτε με το Σφουγγάρι EXTREME* Γίγας. Κι αν οι λεκέδες είναι πιο σκληροί απ’ ότι φανταζόσασταν, προσθέστε στο Σφουγγάρι λίγες σταγόνες υγρού πιάτων και τρίψτε με βραστό νερό.

*Χρήση σε μη επιστρωμένες κατσαρόλες και τηγάνια. Αποφύγετε τη χρήση σε επιστρωμένες κατσαρόλες και τηγάνια ή σε ευαίσθητες επιφάνειες. Πριν τη χρήση, εφαρμόστε το Σφουγγάρι σε μια μικρή επιφάνεια, για έλεγχο της καταλληλότητάς του.

 

Κρατήστε τις συμβουλές μας και εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα Προϊόντα Φροντίδας και Καθαριότητας Σπιτιού Scotch-Brite™ που περιλαμβάνουν: το Σφουγγάρι Scotch-Brite™ Πράσινο Πολύ Δυνατό, το κλασικό, αυθεντικό Σφουγγάρι Scotch-Brite™, το Σφουγγάρι Scotch-Brite™ Πράσινο με Αντιβακτηριδιακή Προστασία στον Σπόγγο, το Σφουγγάρι Scotch-Brite™ Μπλε για Ευαίσθητες Επιφάνειες που δεν χαράζει και το Σφουγγάρι Scotch-Brite™ Extreme για επίμονα λίπη στις κατσαρόλες και στα τηγάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.3mhellas.gr/3M/el_GR/scotchbrite-eu/uses-tips/kitchen-toolkit/

 

 

 

Article Tags: 
scotch brite