Boutique Patisserie: Κεραστικά καμωμένα με αγάπη! - Κεντρική Εικόνα

Boutique Patisserie: Κεραστικά καμωμένα με αγάπη!

Η Boutique Patisserie, μια ξεχωριστή boutique γεμάτη υπέροχα γλυκά χαρίζει ζαχαρένιες γεύσεις με τις μοναδικές δημιουργίες της.

Άλλωστε, το παραμυθένιο και ζεστό concept της, σε προϊδεάζει για το τι σε περιμένει μπαίνοντας στο χώρο.

Με μια επίσκεψη στο μικρό και μοναδικό κατάστημα της Boutique Patisserie στη Λεωφόρο Νίκης στη Λευκωσία, χάνεσαι στη θέα των γλυκών που κοσμούν το χώρο και μαγεύεσαι από τις μυρωδιές ζαχαροπλαστικής στην ατμόσφαιρα. Με μια πρώτη ματιά θα διαπιστώσει κανείς πως ό,τι φτιάχνεται είναι πλημμυρισμένο από αγάπη και ταλέντο. Η Boutique Patisserie, ανταποκρινόμενη μάλιστα στις ανάγκες των πελατών της, προτείνει μια σειρά από ξεχωριστά κεραστικά.

Brownies με white chocolate chunks: Η συνταγή που έτυχε αλλά πέτυχε. Αυτά τα μοναδικά, εκπληκτικά brownies, φτιάχτηκαν ειδικά για τον γιο της ιδιοκτήτριας Μαριέλλας, όταν στα πρώτα του γενέθλια ήθελε κάτι διαφορετικό, χωρίς ξηρούς καρπούς, προσθέτοντας (ως αυθεντικός λάτρης της λευκής σοκολάτας) white chocolate chunks σε ένα πλούσιο μείγμα σοκολάτας. Με αυτό ακριβώς το τρόπο, δημιουργήθηκε το brownie with white chocolate chunks.

Marble Brownies: Το κλασικό brownie με τυρί και όχι μόνο!

Belgian Blondies: Τα καμωμένα με λευκή σοκολάτα Brownies, γι’ αυτό και το όνομα Blondie. Η ιδιοκτήτρια της Boutique Patisserie, Μαριέλλα ταξίδεψε στο Βέλγιο για να δοκιμάσει η ίδια τα πιο γνωστά brownies της χώρας. Επέστρεψε γεμάτη με γεύσεις και ιδέες και δημιούργησε την συγκεκριμένη συνταγή. Απευθύνεται στους λάτρεις της λευκής σοκολάτας.

Αμυγδαλωτά:  Εάν προσέχετε τη διατροφή σας και αποφεύγετε την γλουτένη, αυτό είναι το γλυκό για σας. Με 12 γεύσεις όπως το κλασικό, pistachio, τριαντάφυλλο, ροδάκινο, φράουλα, σοκολάτα, κανέλα, μαστίχα, καρπούζι, μέντα, raspberries, passion fruit, γίνεται το πιο γλυκό και χρωματιστό κέρασμα για εσάς.

Cupcakes: Στην Boutique Patisserie τα cupcakes είναι έργα τέχνης. Με πλούσια toppings και frostings είναι χάρμα οφθαλμών και γευστικού παράδεισου. Με γεύσεις από λεμόνι, πραλίνα, βανίλια, carrot cake, pistachio και red velvet, θα τα λατρέψετε.

Cake pops:  Η αγάπη των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Ιδανικά για κεραστικά των παιδιών αλλά και το τέλειο κόσμημα στο candy table. Τα sprinkles on the top κάνουν τη διαφορά. Διατίθενται σε γεύσεις σοκολάτας και red velvet. 

Βρείτε την Boutique Patisserie στη Λεωφ. Νίκης 7Δ & 7Ε, Λευκωσία (τηλ. 22 100 333).

 

www.facebook.com/boutiquepatisserie7/

https://www.instagram.com/boutique_patisserie/