Όταν τα γαιδουράκια παίζουν με τα … βότανα! - Κεντρική Εικόνα

Όταν τα γαιδουράκια παίζουν με τα … βότανα!

Θα αναρωτιέσαι τι κοινό μπορεί να έχουν τα βότανα με τα γαϊδουράκια, ώστε να δέσουν αρμονικά για την πραγματοποίηση ενός φεστιβάλ. Αρχικά η αγάπη για τη φύση!

Τα θεματικά πάρκα Cyherbia και Golden Donkeys Farm, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου διοργανώνουμε μαζί το 1ο Φεστιβάλ Βότανα και Γαϊδουράκια!

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στους χώρους του Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο τα δύο πάρκα κέρδισαν το 1ο βραβείο αειοφόρας συνέργειας από την πλατφόρμα ΑΚΤΗ, γεγονός που ώθησε να αρχίσει μια πιο δυναμική συνεργασία, με αποτέλεσμα την οργάνωση αυτού του μοναδικού φεστιβάλ.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου θα προσφέρονται δωρεάν τσάγια με βότανα, γάλα γαϊδούρας, κρασί με βότανα, προϊόντα από σταφύλι, χαρούπι, αρτοδημιουργίες με βότανα και άλλα Κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα.

Για τους μικρούς μας φίλους οι διοργανωτές θα δημιουργήσουν παιχνίδια όπως κυνήγι θησαυρού, αφήγηση παραμυθιού και βιωματικό εργαστήριο αρτοποιίας με βότανα.

Ο Λευτέρης Μοσχοβίας θα δώσει μια ξεχωριστή μουσική νότα στο φεστιβάλ με τα μοναδικά του μουσικά όργανα φτιαγμένα από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως καρότο, βότσαλα και άλλα.

Είσοδος 4 ευρώ για μεγάλους και 2 ευρώ για παιδιά. Μέρος των εισόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Χριστίνας Αποστόλου.