5άστερες γεύσεις! - Κεντρική Εικόνα

5άστερες γεύσεις!

Πάμε για hoteling, τα ξενοδοχεία που ανήκουν στα Design Hotels μας ξεναγούν στα εστιατόριά τους.  

Γαλλία

Le Roch Hotel and Spa βρίσκεται στο Παρίσι και το εστιατόριο του είναι μια δημιουργία του Arnaud Faye, βραβευμένου σεφ με Michelin. Το μενού του είναι η παραδοσιακή γαλλική κουζίνα, με γνώμονα όμως τα πιάτα που μοιράζεσαι.

Αυστραλία

Το QT βρίσκεται στο πολύβουο Σύδνεϋ το εστιατόριό του το Gowing έχει σεφ τον Paul Easson ο οποίος ετοιμάζει πιάτα από τύπου νεουρκέζικη κουζίνα, με πιάτα Matzah ball soup και σάντουιτς με pastrami μέχρι πειραγμένα πιάτα όπως yellowfin tuna tartar.

Αυστρία

Το Loisium βρίσκεται σε μια πολύ γνωστή περιοχή που παράγει λευκό κρασί το Langenlois. Το μενού του εστιατορίου του το Holl bar % wine library στηρίζεται αποκλειστικά στο κρασί, ενώ από την υπέροχη βεράντά του αγναντεύεις στους αμπελώνες.

Ιαπωνία

Το The Gate βρίσκεται στο Τόκυο. Το εστιατόριό του θα το βρεις στον 13ο όροφο του ξενοδοχείου απλά με το όνομα R. Έχει απίστευτη θέα από την περιοχή Asakusa μέχρι το Τόκυο Skytree. Προσφέρει γαλλική κουζίνα 24 ώρες το 24ωρο.

Γερμανία

Στο Muenster θα βρεις το ξενοδοχείο Factory είναι το απόλυτο μέρος για clubbing και διασκέδαση με υπέροχα live. Πριν πιεις όμως θα ήταν καλό να φας είτε στο Eat είτε στο Tapias το ισπανικό εστιατόριο του ξενοδοχείο.