Δες τι ωραία "Πραματούθκια"! - Κεντρική Εικόνα

Δες τι ωραία "Πραματούθκια"!

Βρίσκεται δίπλα απ' την ρεσεψιόν του αγροτουριστικού καταλύματος "Casale Panayiotis" και μοιάζει σαν να βγήκε από καρέ κινηματογραφικής ταινίας. Τα "Πραματούθκια" θα τα βρεις στον Καλοπαναγιώτη και θα σου δώσουν πολλούς λόγους για να επιστρέφεις εκεί.  

"Πραματούθκια, Little Treasures", είναι η επωνυμία που φέρει το χαριτωμένο αυτό μαγαζάκι, στο οποίο η ιδιοκτήτριά του φιλοξενεί κυπριακά προϊόντα που όντως μοιάζουν με μικρούς θησαυρούς. Στηρίζοντας τους ντόπιους παραγωγούς και τα προϊόντα τους, στα ράφια του χώρου θα βρεις ό,τι φανταστείς με προέλευση τα χωριά και τις γειτονιές του τόπου μας. 

 

Νόστιμα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, σουτζιούκκο, παστελλάκι, ξηροί καρποί, μέλι, κανελάδα, λικέρ, βότανα, αφεψήματα, αιθέρια έλαια, χειροποίητα βιολογικά προϊόντα, αλλά και κοσμήματα και οικιακά σκεύη, φιλοξενούνται στον υπέροχο αυτό χώρο. "Πραματούθκια" που θα λατρέψεις για την εξαίρετη ποιότητά τους και τις value for money τιμές τους. 

 

Πέραν του Καλοπαναγιώτη, τα προιόντα "Πραματούθκια" μπορείς να τα βρεις και στο "Εργαστήριον", στη Λευκωσία, που δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει όλα τα καλούδια και στην πρωτεύουσα. 

*Μάθε περισσότερα για τα "Πραματούθκια" εδώ.