Εκπλήξεις και δώρα από τα Starbucks - Κεντρική Εικόνα

Εκπλήξεις και δώρα από τα Starbucks

Αποκλειστικά προνόμια, ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα απ' τα Starbucks μέσα απ' το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards». 

Η prepaid κάρτα Starbucks αποτελεί ένα απλό και εύχρηστο τρόπο πληρωμής στην αγαπημένη αλυσίδα. 'Γεμίζοντας' την κάρτα Starbucks με το ποσό της επιλογής σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προμηθευθείτε το αγαπημένο σας ρόφημα, γλυκό, αλμυρό ή ό,τι άλλο επιλέξετε και με κάθε πληρωμή μέσω της κάρτας, έχετε τη δυνατότητα να μαζεύετε αστέρια -καθώς ένα αστέρι αντιστοιχεί σε €0,50- και να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια.

Για να επωφεληθείτε των προνομίων της κάρτας θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα «My Starbucks  Rewards»  ακολουθώντας δύο απλά βήματα:
1) Αρχικά, ζητήστε μία κάρτα από οποιοδήποτε κατάστημα στην Κύπρο και 'γεμίστε' την στο ταμείο με το ποσό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε (ελάχιστο όριο €10) για να ενεργοποιηθεί.
2) Στη συνέχεια μπείτε στο www.starbucks.com.cy, στην ενότητα ΚΑΡΤΑ και να κάντε εγγραφή στο πρόγραμμα My Starbucks  Rewards.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα αυτομάτως γίνεστε GREEN Μέλος και έχετε τα εξής προνόμια:

  • Δωρεάν ρόφημα ανά 120 αστέρια (ισχύει για όλα τα χειροποίητα ροφήματα)
  • Δωρεάν ρόφημα στα γενέθλιά σας
  • Αποκλειστικές προσφορές μόνο για μέλη του My Starbucks Rewards.

Συγκεντρώνοντας 500 αστέρια σε ένα χρόνο, γίνεται αναβάθμιση μέλους από GREEN σε GOLD για έναν χρόνο, με τα εξής προνόμια:
Όλα τα προνόμια των GREEN Μελών, και επιπλέον:

  • Δωρεάν επιπλέον δόσεις espresso, σαντιγί, origin espresso, γεύσεις.
  • Αποκλειστικές προσφορές μόνο για GOLD Μέλη (π.χ. δοκιμές ροφημάτων πριν από όλους, ειδικές εκδηλώσεις, προσωποποιημένα δώρα, κλπ.

TIP: Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Μy Starbucks Rewards™ μέχρι  και τις 31 Μαρτίου 2016 και γίνετε απευθείας Gold μέλη!