Με 15.000 Ευρώ στηρίζει η Lidl Κύπρου τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αττική, στο πλαίσιο της εκπομπής του Alpha Κύπρου ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Τηλεμαραθώνιος για την οικονομική στήριξη των πληγέντων). 

Η Lidl Κύπρου προσέφερε το υψηλότερο ποσό τη βραδιά του τηλεμαραθωνίου, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση συνολικού ποσού που ξεπερνά τις 200.500 Ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στην προσφορά του κυπριακού κράτους στο ελληνικό για την ανακούφιση των πληγέντων.

Ένα ενδιαφέρον και διαχρονικά επίκαιρο θέμα, διάλεξε η Lidl Food Academy το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, για το μάθημα μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της, στη Λευκωσία.

Νόστιμες και Χριστουγεννιάτικες συνταγές, είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο εορταστικό μάθημα μαγειρικής, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου,  στη Lidl Food Academy.

Deluxe δείπνο στη Lidl food academy

Με μεγάλο χορηγό τη Lidl Cyprus πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου το δεύτερο ετήσιο Φιλανθρωπικό ‘Δείπνο Αγάπης’ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο,  παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο βοηθό στην κουζίνα

Στη Lidl Cyprus κάνουμε καθημερινά πράξη τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο, έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

LIDL ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ - Κεντρική Εικόνα

LIDL ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

Αυτή η εβδομάδα στα Lidl ‘μιλάει’ στον ουρανίσκο σας Ιταλικά και γαργαλιστικά.

Από 19 έως 25 Ιουνίου βρείτε στα καταστήματά μας Ιταλικά προϊόντα με γεύσεις μοναδικές σε τιμές καταπληκτικές.

Το πρώτο κατάστημα Νέας Γενιάς της Lidl στην Κύπρο είναι γεγονός και ανοίγει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό στις 16 Μαρτίου 2017, επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 20, στο Μενεού στη Λάρνακα.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, μια Κυριακή απόσταση  από την Καθαρά Δευτέρα, η Lidl Food Academy αφιέρωσε το γευσιγνωστικό της σεμινάριο σε νηστίσιμα, παραδοσιακά πιάτα που αναδεικνύουν στο έπακρο την μαγειρικής τέχνη της Κύπρου και συνδέουν την κοινωνία του σήμερα με τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου μας. 

Newsfeed