Το καλύτερο brunch σερβίρεται σπίτι σας, με τη βοήθεια του «αλφαγεύση»!  - Κεντρική Εικόνα

Το καλύτερο brunch σερβίρεται σπίτι σας, με τη βοήθεια του «αλφαγεύση»!

Η τάση που έχει γίνει η αγαπημένη γαστρονομική συνήθεια των καλοφαγάδων ανά τον κόσμο, έχει κατακτήσει πλέον και το κοινό της Κύπρου. Μεταξύ «breakfast» και «lunch», το «brunch» έχει ταυτιστεί με στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης πολλών και διαφορετικών γεύσεων, πάντοτε με καλή παρέα! Η κατάλληλη ώρα για να το ευχαριστηθούμε; Δεν υπάρχει! Κι αυτό είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα!

Όσο για το τι μπορούμε να γευτούμε σε ένα καλά προετοιμασμένο brunch, ούτε εκεί υπάρχει περιορισμός. Το «αλφαγεύση» μας προτείνει ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα για όλα τα γούστα! Αυγά σε διάφορες εκδοχές, τάρτες, δημητριακά, ξηροί καρποί, γιαούρτι, λουκάνικα, τυριά, σαλάτες, φρούτα, χυμοί, κρέπες και άλλα περιλαμβάνονται στις ιδέες και τις συνταγές του τεύχους.

Κι επειδή στα ρεπό μας το brunch συνήθως διαρκεί λίγο παραπάνω, ένα ποτάκι μπορεί να το αναζητήσουμε στην πορεία. Κρασί, τσίπουρο ή μπύρα; Ή μήπως κάτι με περισσότερα αρώματα;

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του καλού brunch, περιηγηθείτε στις σελίδες του Brunch Issue του «αλφαγεύση» στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ www.alphamega.com.cy/alphagefsi και καθιερώστε σπίτι σας συναντήσεις με αφορμή την απόλυτη τάση, που θα σας απογειώσουν ως οικοδεσπότες!

 

Article Tags: 
alfamega healthy

Newsfeed