Για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου! - Κεντρική Εικόνα

Για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου!

Εντάξει... ξέρεις ποιες είναι οι αφροδισιακές τροφές ξέρεις όμως πως υπάρχουν βοτάνια που μπορούν μέσα στο φαγητό ή το ρόφημα να σε μετατρέψουν σε ταύρο;

Horny Goat

Η... ερεθισμένη κατσίκα είναι σκόνη που παράγεται από τα φύλλα ενός δέντρου στην Κίνα. Οι χωρικοί παρατήρησαν πως όποτε τρώγανε αυτά τα φύλλα οι κατσίκες είχαν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν άργησαν να το δοκιμάσουν με αποτέλεσμα να αποκτήσουν κι αυτοί αξιοσημείωτες επιδόσεις

Mucuna Pruriens

Συστήνεται για την «πλήξη της κρεβατοκάμαρας». Μαύρο φασόλι από την Ινδία, περιέχει την L ντοπαμίνη, ουσία που διεγείρει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης και αυξάνει τη libido. 

Catuaba

Οι άντρες της φυλής των Tupi στον Αμαζόνιο εδώ και αιώνες γνωρίζουν πως η σκόνη αυτού του φυτού που ευδοκιμεί στα μέρη τους προκαλεί δυνατούς οργασμούς και το κυριότερο, φίλοι μου, προκαλεί ε-πι-μήκυ-νση του πέους.

Ashwagandha

Ινδικό βοτάνι, επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές, προκαλεί αύξηση της επιθυμίας, ενώ μεγαλώνει και την παραγωγή σπέρματος και αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Suma root

Ρίζα από τη Βραζιλία που ανεβάζει την ερωτική διάθεση, προσφέρει ενέργεια και διάρκεια στο σεξ. Ενδεικτικές μελέτες μιλάνε και για αύξηση της γονιμότητας.

Maca gelatinized

Ρίζα του Περού, με αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, βοηθάει στους πόνους περιόδου, αυξάνει τη γυναικεία libido.

Τριβόλι

Γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι οι «κολλιτσίδες» που υπάρχουν παντού στα χωράφια και σήμερα οι άσχετοι τις προσπερνάμε αδιάφορα. Όμως καθαρίζει τα νεφρά, αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης άρα και της libido, το παίρνουν οι αθλητές και όσοι θέλουν να έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Newsfeed