5 υγιεινές αλλά παχυντικές συνήθειες!  - Κεντρική Εικόνα

5 υγιεινές αλλά παχυντικές συνήθειες!

Μπορεί να νοιάζεσαι για τα αντιοξειδωτικά, για το καλό λίπος, για την πρωτείνη σου όμως αυτά που τρως και πίνεις μπορεί να σε παχύνουν αν δεν τα προσέξεις!

Αβοκάντο: Και ενώ είναι πραγματικά superfood και ενώ ρίχνει τα επίπεδα χοληστερίνης και ομορφαίνει το δέρμα, έχει απίστευτα πολλές θερμίδες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν μπαίνει σε σαλάτες και σάντουιτς.

Αμύγδαλα: Είναι γεμάτα πραγματικά ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό αλλά έχουν πολλές θερμίδες είναι καλύτερο να ρίξεις τους αριθμούς 12 κάσιους ή 22 αμύγδαλα όχι και τα δύο μαζί.

Granola : Πραγματικά είναι ότι χρειάζεται ο μεταβολισμός σου όμως πρέπει να βάζεις το πολύ 4 κουταλιές της σούπας όχι παραπάνω.

Αποξηραμένα φρούτα: Θρεπτικά και αποτοξινωτικά αλλά έχουν ζάχαρη και όπου υπάρχει ζάχαρη υπάρχει και θερμίδα. Συνεπώς, 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα cranberries έχουν τόσες θερμίδες όσο ένα φλιτζάνι φρέσκα raspberries ή 1¼ φλιτζάνι φράουλες.

Smoothies: Αν δεν τα φτιάξεις στο σπίτι σου καλύτερα να μην πίνεις από έξω γιατί πολύ απλά προσθέτεις υλικά που μπορεί να το κάνουν πραγματικά παχυντικό. Πάγος, γιαούρτι και κάτι πρωτεΐνη και είναι ότι πρέπει. Διάλεξε smoothie από αυτά που σου προτείνει το Cooking και δεν θα χάσεις!