Νέα Κρέμα Δημητρικακών, Φαγόπυρο με Μήλο από τη Ηumana - Κεντρική Εικόνα

Νέα Κρέμα Δημητρικακών, Φαγόπυρο με Μήλο από τη Ηumana

Για τη Humana τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τα παιδιά. Καθημερινά, προσφέρει τα καλύτερα, παρασκευάζοντας προϊόντα κατάλληλα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού.

 

Τα μικρά σας τώρα μπορούν να εξερευνήσουν νέες γεύσεις, με την νέα κρέμα δημητριακών με γάλα, Φαγόπυρο με Μήλο, κατάλληλη για ηλικίες 6 μηνών και άνω. Οι πολύτιμες βιταμίνες και τα μέταλλά του, προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή των παιδιών σας.

 

Στις κρέμες δημητριακών Humana, χρησιμοποιούνται μόνο προσεκτικά επιλεγμένα δημητριακά, με υψηλή θρεπτική αξία, χωρίς πρόσθετα, όπως ζάχαρη ή χρωστικές ουσίες. Η προσθήκη ζάχαρης δεν είναι ούτε αναγκαία αλλά ούτε και υγιεινή.  Η υπερβολική ζάχαρη μπορεί να "εκπαιδεύσει" τα μωρά να προτιμούν τροφές με γλυκιά γεύση αργότερα στη ζωή τους. Οι κρέμες δημητριακών Humana, έχουν φυσική νοστιμιά, και είναι ιδανικές για χαρούμενα και γερά παιδιά.

 

Tο φαγόπυρο είναι γνωστό και ως μαυροσίταρο, είναι ένα είδος δημητριακού, όχι και τόσο διαδεδομένο στο ευρύ κοινό. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, και περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, σε σχέση με τα υπόλοιπα δημητριακά. Σίγουρα είναι γνωστό σε όσους ψάχνουν υγιεινές εκδοχές στη διατροφή τους, καθότι περιέχει πολλές βιταμίνες του συμπλέγματος Β, την αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, αλλά και την βιταμίνη Κ, καθώς και μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο και κάλιο. Επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

 

Αναζητήστε στις υπεραγορές το νέο νόστιμο Φαγόπυρο με Μήλο και αφήστε τα παιδιά σας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις!

 

Η Humana με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επιστήμης και της έρευνας, είναι σύμβολο της βρεφικής και παιδικής διατροφής, καθώς και της υψηλής ποιότητας σε περισσότερες από 48 χώρες. Η Ηumana ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς γαλακτοπαραγωγών, γι’ αυτό και διαθέτει γάλα από δικές της αγελάδες, οι οποίες τρέφονται αποκλειστικά με μη γενετικά τροποποιημένες ή μεταλλαγμένες τροφές.

 

Τις βρεφικές και παιδικές τροφές Humana στην Κυπριακή αγορά αντιπροσωπεύει η εταιρεία Τryfon Tseriotis.

 

 

Article Tags: 
Humana

Newsfeed